Hírek
21257 hír az adatbázisban
Az UniCredit öt kiválósági díjat kapott a Euromoneytól
Marketinginfo.hu - 2017-07-27 10:01
Márkák

A vezető nemzetközi pénzügyi magazin, a Euromoney az idei rangos "Awards for Excellence" díjainak átadásán több kiválósági kategóriában is elismerte az UniCredit teljesítményét.

Az UniCredit összesen öt díjat kapott, köztük az "Olaszország legjobb bankja", "Horvátország legjobb bankja", "Közép- és Kelet-Európa legjobb vagyonkezelő bankja" és "Közép- és Kelet-Európa legjobb tranzakciós szolgáltatásokat nyújtó bankja" címeket. Jean Pierre Mustier pedig "Az év bankára 2017" elismerésben részesült.

Jean Pierre Mustier vezérigazgató így értékelt: "Minden kollégának és a csoport valamennyi munkatársának gratulálok, és köszönöm, hogy teljes mellszélességgel támogattak bennünket e megtisztelő címek elnyerésében. 'Az év bankára 2017" elismerést nekik ajánlom. Hálás vagyok azért az erőfeszítésért, amelyet a munkacsoportjaink az elmúlt 12 hónapban tettek. A csoport átalakításán az eddigi lendülettel kell tovább dolgoznunk, amihez kiváló alapot szolgáltatnak letisztult, sikeres páneurópai üzleti modellünk és jelentős versenyelőnyeink, aminek köszönhetően minden országban, ahol jelen vagyunk, az UniCredit válik a legkedveltebb bankká."

"Az év bankára 2017" elismeréshez az Euromoney a következőket fűzte: "Jean Pierre Mustier-t szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt nevezték ki, ő pedig az azóta eltelt időben nagyon sokat tett azért, hogy a nehézségekkel küszködő olasz bankot egy fényes jövő előtt álló európai bankká alakítsa át. Az eddig elért eredményei közé tartozik, hogy a bank sikeresen lebonyolított egy 13 milliárd eurós részvénykibocsátást, a megfelelő pillanatban és a megfelelő áron értékesítette az alaptevékenységekbe nem tartozó és nem teljesítő eszközöket és üzletágakat - miközben következetesen ragaszkodott az előzetesen elfogadott stratégiához. De talán a legfontosabb, hogy az UniCredit története egyben egy menedzsment team története is, amelynek élén egy pragmatikus, eltökélt és két lábbal a földön járó vezető áll, akinek köszönhetően újra büszke és céltudatos a korábbi helyzetéből kilábalt bank. Adódik hát a kérdés: Volt-e valaha olyan bankigazgató, aki megbízatásának első éve alatt ilyen jelentős eredményeket ért el?"

Az Euromoney indoklása az UniCredit által elnyert további díjakhoz.

OLASZORSZÁG LEGJOBB BANKJA

"Az elmúlt év eredményei messze túlmutatnak a tőkebevonás nagyságrendjén és a nem teljesítő kitettségek felszámolásán. A vállalati kultúra mélyreható változásai nyomán felszínre kerültek az UniCredit rejtett tartalékai a banki kiszolgálás és a páneurópai banki erősségek terén."

KÖZÉP- ÉS KELET-EURÓPA LEGJOBB TRANZAKCIÓS SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTÓ BANKJA

"Stabil piaci jelenlétének és a térség országainak a régiós fiókhálózatába való bekapcsolása terén végzett állhatatos munkájának köszönhetően az UniCredit évről évre a feltörekvő Európa pénzforgalmi szolgáltatásainak éllovasa".

KÖZÉP- ÉS KELET-EURÓPA LEGJOBB VAGYONKEZELŐ BANKJA

"Csak kevés bank képes arra, hogy a közép- és kelet-európai térség változatos összetételű és kultúrájú vagyonos ügyfélköre számára tanácsadási szolgáltatást nyújtson, az UniCredit azonban mára elérte, hogy a legszívesebben választott vagyonkezelővé vált a térség szinte minden országában".

HORVÁTORSZÁG LEGJOBB BANKJA

"Az elmúlt 12 hónapban a Zagrebacka Banka nemcsak jövedelmezőség, az eszközminőség javítása és a nem teljesítő hitelportfólió csökkentése terén járt az élen, hanem a jelzálog- és kkv-hitelezés növelésében is, és ezzel megszilárdította vezető pozícióját Horvátországban".NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nemzetközi díjat nyert az UniCredit kampánya
  Az UniCredit aláírta a nemek sokszínűségét támogató Women in Finance Chart
  Innovatív megoldásokat díjazott az UniCredit
  Lezárult a Korszakalkotók mecénás program
  Európai Top Employer 2018 elismerést kapott az UniCredit
  Közép- és kelet-európai bankpiaci tanulmány 2018
  Az UniCredit új szlogent kreált
  Globális elismerést kapott az UniCredit
  Összefogott az UniCredit és a Waberer’s
  Orvosiműszer-adomány az UniCredit Banktól
  Az Igazgyöngyé az UniCredit 5.000 eurója
  Adománnyal ünnepelt az UniCredit
  A K&H lett az ország legjobb bankja
  Koraszülötteket támogatott az UniCredit
  Égési sérült gyermekek ellátását támogatja az UniCredit
  A K&H-t választották Magyarország legjobb bankjává

További hírek ebben a kategóriában

Az Inoutic mostantól Deceuninck
Több tonna hamis Legót foglaltak...
Beruházás a Bosch miskolci gyárá...
A svájci Nestlé bezárja egyetlen...