Hírek
22003 hír az adatbázisban
Új vezérigazgató-helyettes a Telenornál
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-07-26 09:50
Karrier

A Telenor Magyarország vállalatfejlesztési vezérigazgatóját, Ole Bjørn Sjulstadot a Telenor Bulgária vezérigazgatójának nevezték ki augusztus 1-jétől.

Pozícióját Christian Wulff Sondergaard veszi át Magyarországon, aki jelenleg a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős vezetője Brüsszelben.

A dán származású felsővezető jelentős tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció, valamint a vállalati kapcsolatok területén. Sondergaard mostanáig Brüsszelben dolgozott, ahol a Telenor Csoport európai és szabályozási ügyekért felelős alelnöki pozícióját töltötte be. Ezt megelőzően a Telenor dániai lányvállalatánál a vállalati kommunikáció, illetve a külső vállalati ügyek vezetője volt. Korábbi munkahelyei között megtalálható a dán parlament és a washingtoni dán nagykövetség is, emellett Dánia egyik vezető kommunikációs ügynökségének ügyvezetőjeként is tevékenykedett. Sondergaard 2017 februárja óta a Telenor Magyarország igazgatótanácsának tagja. Christian Wulff Sondergaard Dániában született és a koppenhágai egyetem politikatudományi szakán szerzett diplomát.

"Vállalatunk folyamatos növekedése és a transzformációja érdekében állandó párbeszédben állunk ügyfeleinkkel, a szabályozókkal, partnereinkkel, a civil szervezetekkel és a médiával. Biztos vagyok benne, hogy komoly szakértelme, nemzetközi tapasztalatai révén Christian hasznos szerepet játszik majd ebben a párbeszédben és hozzáárul ahhoz, hogy a társadalom és az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva hozzunk üzleti döntéseket. Ugyanakkor nagyon örülök, hogy tovább erősíthetjük a kelet-közép-európai régión belüli együttműködésünket azáltal, hogy Ole Bornt nevezték ki a Telenor Bulgária új vezérigazgatójává." - mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója és a Telenor kelet-közép-európai régiójának vezetője a kinevezések kapcsán.

"A Telenor Magyarország igazgatótanácsának tagjaként lehetőségem volt követni a vállalat fejlődését és a magyarországi társadalmi és gazdasági fejleményeket. Nagyon várom, hogy része lehessek a Telenor növekedésének és együtt dolgozhassak az itteni csapattal, valamint külső partnereinkkel az üzleti környezetünk alakításán." - mondta el Christian Wulff Sondergaard.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vállalati kommunikációs igazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenor élén
  Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén
  Új vállalati értékesítési és marketingigazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenornál
  Új vezető a Telenor digitális szolgáltatásainak élén
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenor vezetői csapatában
  Új elnök-vezérigazgató a Telenor Csoport élén

További hírek ebben a kategóriában

Andreas Treichl, az Erste Group ...
Új ügyvezető igazgató a Mercedes...
Leépítésekre készül a Bosch
A 2019-ben is keresik a szerethe...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...