Hírek
23447 hír az adatbázisban
A Waberer’s lezárta a Link és a Link Services felvásárlását
Marketinginfo.hu - 2017-07-25 13:57
PR

A WABERER'S INTERNATIONAL Nyrt. Európa vezető fuvarozó vállalata a komplett rakományok fuvarozásának (FTL) piacán ezúton bejelenti, hogy lezárult a Link sp. z o.o. és a Link Services sp. z o.o. akvizíciója.

A két vállalat végleges és összesített felvásárlási ára 32,5 millió EUR, amelyet a Waberer's a nyilvános ajánlattételből származó nettó bevételéből finanszíroz.

Amint az korábban közzétételre került, a Waberer's 2017. május 26-án előzetes megállapodást kötött a Link és a Link Services részvényeinek megvásárlásával összefüggésben. 2017 július 5-ére a Waberer's teljesítette az előzetes részvényvásárlási megállapodásban szereplő mindkét feltételt, azaz megszerezte az illetékes lengyel és német versenyhatóságok feltétel nélküli jóváhagyását a tranzakció lebonyolítására, és megkezdődött a Waberer's részvényeivel történő kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén.

Lajkó Ferenc, a Waberer's vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "A Link tevékenysége nagymértékben kiegészíti a Waberer's-ét - a vállalat hozzánk hasonlóan növekedésre alapuló üzleti modellel, korszerű járműparkkal és kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik az FTL szegmensben. A Link magasan képzett menedzsmentje által irányítva végez nemzetközi FTL fuvarozási és szállítmányozási szolgáltatásokat egész Európára kiterjedően. Biztosak vagyunk abban, hogy a Link a Waberer's Csoport értékes tagjává válik és az egyesülésünknek köszönhetően hatékonyabban és versenyképesebben folytathatjuk tevékenységünket. Továbbra is kiváló lehetőségeket látunk a növekedésben lévő európai közúti szállítás területén, és úgy véljük, hogy a Link felvásárlása erősíteni fogja a Waberer's vezető piaci pozícióját, és segít vállalatunknak abban, hogy a konszolidációs folyamatok élére álljon."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ha fuvarozói állást keresünk, meg is van, hol keressünk! (x)
  Miért olyan nehéz egyetlen bútor költöztetése? (x)
  Nőtt a Waberer's harmadik negyedévi árbevétele
  Veszteséggel zárta a 2019-es évet a Waberer\'s
  Új vezérigazgató irányítja a Waberer's Internationalt
  Új időszak a Waberer’s csoport életében
  Összefogott az UniCredit és a Waberer’s

További hírek ebben a kategóriában

A vállalkozás sikerének titkos f...
Nagy lehetőségek a hőszivattyúba...
Így füvesítsd a kertet hatékonya...
Ha eddig halogattad, most már ne...