Hírek
23447 hír az adatbázisban
Mobil szauna Scaniával
Marketinginfo.hu - 2017-07-20 09:48
Outdoor/indoor

A nemzeti busztársaság, a Savonlinja összefogott a Scaniával, hogy felállítsa az új mobil szauna rekordot egy speciálisan felszerelt busszal, szaunával a fedélzetén.

A hosszú utazás Hanko városától, Finnország legdélebbi pontjától indult, és a legészakibb településen, Nuorgamnál ért véget. Az északi sarkkörig vezető út során a Scania szauna-busz nyolc megállót iktatott be, minden megállást egy-egy esemény övezte, mely során finn hírességek számoltak be a szauna-kultúrához fűződő személyes kapcsolatukról. Kuopioban például az egykori síugró olimpiai bajnok, Ari-Pekka Nikkola szólalt fel, aki jelenleg ügyfélszolgálati menedzser a Scania helyi márkaszervizében.

A négy nap alatt a busz 1800 km-t tett meg, és 102 utast izzasztott meg a fedélzetén. Minden egyes állomáson a verejtékező utasok kiszálltak, hogy meleg fogadtatásban részesítsék a rájuk várakozó, "hidegvérű" érdeklődők csoportját, és hogy átadják nekik a fatüzelésű kályha melegét. A szaunázó csapatok egymás után váltották egymást, hogy a 70-100 Celsius fokos szaunában mindenki két órán át élvezhesse a finn kultúra egy ikonikus elemének hőjét, mielőtt elhagynák a buszt és visszatérnének a hidegbe.

Utazásuk végén, miután áthaladtak Finnország legészakibb városán, Nuorgamon, a boldog szaunázók fürdőzőként élvezték a Jeges-tenger közeli fagyos vizekben a frissítő úszást.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újabb díjat nyert a Scania
  Jelentett a Scania
  A Scania 60. évfordulója Brazíliában
  A Scania elnyerte a 2017-es Zöld Tehergépkocsi díjat
  Scania Thaiföldön
  Új generációs Scania készült Legóból
  Versenybe szállt az idővel a Scania
  Scania alkalmazások az Apple okosórához

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej