Hírek
21134 hír az adatbázisban
Több mint 8000 résztvevő a 35. Lidl Balaton-átúszáson
Marketinginfo.hu - 2017-07-13 10:58
CSR

Több mint 8000 úszó szállt vízbe szikrázó napsütésben Révfülöpön, hogy megtegye a Balatonboglárig tartó 5,2 kilométeres távot a 35. Lidl Balaton-átúszáson.

Az érkező oldalon mindeközben egésznapos, egészségtudatosságra nevelő programokkal várta a kicsiket és a nagyokat a Lidl Magyarország.

A több mint 30 éves hagyományra visszatekintő Balaton-átúszás Magyarország egyik legnépszerűbb tömeges sporteseménye, amelyhez idén fesztivál-hangulat társult. A kihíváson résztvevőket a balatonboglári érkező oldalon rokonok és barátok várták, akik ezt követően elárasztották a Platán strandot: volt, aki a balatoni vizet, volt, aki a különböző programokat élvezte, a Lidl Magyarország ugyanis számos játékos lehetőséggel várt mindenkit.

Miközben az úszók a Lidl sátrában pihenhették ki a kihívást, a kisebbek több mint 10 játék közül válogathattak: az óriás társasjátékok, a mászófal, a Virtuális Egészségkonyha a Lidl egész éves iskolai "Egészségnap" kezdeményezéséről már ismert formában tanította meg a kicsiknek az egészséges életmód fontosságát. "Célunk, hogy a minél több gyermek számára eljuttassuk az egészséges életmód fontosságának üzenetét. Programjainkat aszerint alakítottuk ki, hogy az egészséges táplálkozást és a rendszeres sportot játékos formában ismerjék és szeressék meg a gyerekek." - mondta el Tőzsér Judit, a Lidl vállalati kommunikációs vezetője.

A vállalat az egészségnevelő programok mellett 40 gyermek számára nyújtott egy örök életre szóló élményt. A Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködve olyan sellyei gyermekeket utaztatott el a Balatonhoz, akik még sosem látták a magyar tengert. A kicsik, miután csillogó szemmel vették át az ajándék törülközőt, kendőt és szélforgót, kedvükre falatozhattak, és fürödhettek egy nagyot. "A mélyszegénységben élő gyermekek számára különösen nagy élményt jelentett, hogy egy felhőtlen, szórakozással teli napot tölthettek el a Balatonon. A színes programlehetőségek, az ajándékok, az ételek és italok mind-mind felejthetetlen napot varázsoltak számukra. Köszönjük a Lidl Magyarországnak a támogatást!" - mondta el Kromek Henriett, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke.

A 35. Lidl Balaton-átúszást megelőzően a Lidl nagykövete, Risztov Éva számos felkészülési tanáccsal látta el a sportolókat, így ő sem hiányozhatott a helyszínről. A Balaton-átúszás női rekordtartójával többen készítettek közös fényképet, a nap közepére pedig óriási sor alakult ki, egy-egy autogramért vagy kedves szóért.

A 35. Lidl Balaton-átúszás sikerét bizonyítja, hogy közel az összes résztvevő teljesítette a távot. A 8.337 úszó között egyaránt találkozhattunk profi és amatőr sportolókkal is. A legjobb időt Juhász Janka, a nyílt vízi úszóválogatott tagja teljesítette, 1 óra 4 perc 26 másodperccel, a legidősebb úszó pedig a 82 éves Bucsányi Elemér volt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több mint 7300 résztvevő a Balaton-átúszáson
  Ismét elhalasztották a Balaton-átúszást
  A 36. Lidl Balaton-átúszás más időpontban
  A 36. Lidl Balaton-átúszás
  Két áruházával is SuperStore díjat nyert a Lidl Magyarország
  Látványos divatshow a Lidl-nél
  Tarolt a Lidl a Magyar Termék Nagydíj idei versenyén
  Kizárólag magyar dinnye a Lidl-ben
  A legjobb munkaadók között a Lidl Magyarország
  A Lidl divatkampánya
  Először a Lidl a Balaton-átúszás névadó szponzora
  Egyedülálló akciót vezetett be a Lidl
  Employer branding díjakat nyert a Lidl
  Megduplázta exportját a Lidl
  5 kategóriában nyerte el az Év terméke díjat a Lidl

További hírek ebben a kategóriában

Elindult az Angyalváró-Cipősdobo...
Közel 200 tonna élelmiszeradomán...
Biogáz a halhulladékból
1,5 millió forint gyermekmosolyr...