Hírek
22795 hír az adatbázisban
Aranyszem-díjás a HELL ENERGY jubileumi reklámfilmje
Marketinginfo.hu - 2017-07-12 17:08
Reklám

Reklámfilm kategóriában a HELL ENERGY 10. születésnapjára készült motivációs film lett a győztes az Aranyszem Operatőr Fesztiválon.

A legrangosabb, hazai operatőröket díjazó szakmai elismeréseket az idén 13. alkalommal, június végén adta át a zsűri. Reklámfilm kategóriában azt az OMG Visuals által készített filmet díjazták, amelyet Szeljak György és csapata készített a magyar energiaital brand 10. évfordulójára.

A HELL ENERGY márkaértékeit hűen tükröző 2016-os reklámfilm 10 forgatási nap alatt, 3 ország 18 helyszínén készült, és abban a magyar szereplők mellett számos külföldi fiatal is megjelenik. Az előkészítési fázis során az OMG Visuals egy zenés storyboardot készített, amely mind hangulatában, mind üzenetében előre vetítette a filmet, és segítette a későbbi gyártási folyamatokat. A forgatási napokat közel három hónapnyi egyeztetés és szervezés előzte meg, a végeredmény pedig több, mint 150 beállított snittet tartalmaz.

A televízióban vetített 1 perces reklámfilm mellett egy hosszabb, 3 perces verzió is készült a filmből, amelyek zenéjét a HELL felkérésére Havasi Balázs zeneszerző-zongoraművész komponálta. "Amikor megkeresett Pantl Péter a HELL ENERGY-től, hogy a márka 10 éves fennállását egy nagyívű motivációs filmmel szeretnék megünnepelni, tudtam, hogy ezt nem valamilyen bulijelenettel vagy unalomig lerágott, az energiaital kultuszának falához tapadt, extrém sportokat felvonultató, szuperlassításos jelenetsorral kellene megkoronázni. Havasi Balázsnak kifejezetten ehhez a filmhez írt zenéje olyan hangulati és érzelmi töltettel bír, amely azonnal elindította a képsorokat a fejemben. A rendezés mellett a vágói munkálatok elvégzéséhez is ragaszkodtam, szerettem volna magam biztosítani, hogy a megálmodott forgatókönyv minden eleme a megfelelő helyre kerüljön. Hogy nemzetközileg is sikeres tudjon lenni a film, a magyar mellett nagyon fontos volt számomra az angol verzió körültekintő elkészítése is, amelyhez hosszas keresgélés és egyeztetés után találtuk meg atökéletes hangot" - nyilatkozta a reklám rendezője, Szeljak György.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bereznay Dani a HELL csapatában folytatja
  Tatán építene ötcsillagos szállodát a Hell Energy csoport
  Több mint 29 milliárd forinthoz jutott a Hell Energy
  Nemzetközi innovációs díjat nyert a QUALITY PACK
  A HELL ENERGY ismét a Forma1 szponzorációban van
  A felelősségteljes szórakozásért kampányol a Hell
  MOMOT termékdíjat kapott a Hell Energy
  Döntőben a Hell
  Superbrand lett a Hell

További hírek ebben a kategóriában

2022-es plus size divattrendek (...
Stílus, elegancia, hódítás - a f...
Az óvszerek használata és ellenő...
Fa vágódeszka, műanyag vágólap &...