Hírek
22003 hír az adatbázisban
Új vállalati értékesítési és marketingigazgató a Telenornál
Marketinginfo.hu - 2017-07-04 16:12
Karrier

Vállalati értékesítési és marketingigazgatóként csatlakozik a Telenor Magyarország csapatához dr. Piller Gábor.

A szakember több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció, IT és fogyasztói elektronikai terén, a Telenorhoz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól érkezik.

Piller pályáját a telekommunikációs szektorban kezdte, ahol kezdetben értékesítési és marketingprojektek irányításáért felelt, majd később vezetői pozíciókat töltött be üzleti értékesítési, kereskedelmi és vállalati üzletág területeken. Felelősségi körébe tartozott többek között új üzleti termékportfóliók kiépítése, nagyvállalati és kormányzati ügyfélkör kialakítása, vállalati szolgáltatásportfólió bevezetése. A Samsung vállalati üzletág igazgatói pozíciójában a vállalat IT és üzleti termékeinek teljes menedzsmentjéért felelt, így annak új generációs banki szolgáltatásainak, okos osztálytermének és mobil biztonsági megoldásainak bevezetésében is nagy szerepet vállalt. Piller Gábor a szabályozói oldalon is szerzett tapasztalatot, mostanáig a Nemzetközi Média- és Hírközlési Hatóság marketingkommunikációs osztályvezetőjeként dolgozott.

"A Telenor üzleti előfizetőinek is ugyanazokat az innovatív, mindennapi életüket megkönnyítő szolgáltatásokat nyújtja, mint lakossági ügyfeleinek, mind a korlátlan mobilinternetezés, mind az internetbiztonsági megoldások terén. Ugyanakkor ennek az ügyfélkörnek speciális igényei is vannak, melyekre már eddig is számos testre szabható terméket fejlesztettünk ki a Telenornál a mobileszköz-menedzsmenttől az IoT-megoldásokig. Gábor sokéves tapasztalattal rendelkezik üzleti ügyfelek kiszolgálása, üzleti termékek fejlesztése terén, érkezésével még tovább tudjuk erősíteni úttörő szerepünket ebben a szegmensben." - mondta Petra Stangl, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új vállalati kommunikációs igazgató a Telenornál
  Új vezetők a Telenor élén
  Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenornál
  Új vezetők a Telenornál
  Új vezető a Telenor digitális szolgáltatásainak élén
  Új vezérigazgató-helyettes a Telenor vezetői csapatában
  Új elnök-vezérigazgató a Telenor Csoport élén

További hírek ebben a kategóriában

Andreas Treichl, az Erste Group ...
Új ügyvezető igazgató a Mercedes...
Leépítésekre készül a Bosch
A 2019-ben is keresik a szerethe...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...