Hírek
20073 hír az adatbázisban
Gyerekekért pedálozott a világklasszis és a Mapei
Marketinginfo.hu - 2017-06-20 14:05
CSR

Az egykori olasz világklasszis kerékpározó, Andrea Tafi vezette Mapei Kft. csapata harmadikként ért célba a hétvégi 10. Mapei Tour de Zalakaros kerékpárverseny.

A sportlegenda által felajánlott dedikált mez egy jótékonysági aukció keretében árverésre került a Gézengúz alapítvány javára.

A mezt egy névtelenséget kérő úr 104 ezer forintos licittel vihette haza. Ezen felül a Mapei Kft. dolgozói 150 ezer forint adományt ajánlottak fel, melyet a vállalat további 150 ezer forinttal egészített ki. Így összesen 400 ezer forint értékű támogatást vehetett át a Gézengúz Alapítvány.

"Felelősségvállalásunk fontos eleme a gyermekeket segítő szervezetek támogatása. Jóleső érzés, hogy kollégáink, Andrea Tafi és a vállalat hozzájárulásával segíthetjük az alapítvány munkáját" - mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

A Gézengúz Alapítvány a Születési Károsultakért 1990-ben a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja érdekében jött létre. Az alapítvány küldetése, hogy felismerje és helyes pályára állítsa testi és szellemi fejlődésükben azokat a gyermekeket, akik a koraszülés okán vagy születéskori komplikáció következtében speciális terápiás támogatásra szorulnak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták a Mesterek Mestere 2017. díjat
  A Mapei kapta a hónap beruházója díjat
  A kerékpár installációs jótékonysági kampány
  Megéri egy jó szakmát tanulni?
  Elsőre duplán Superbrand a Mapei
  Díjazták a Mapei Kft. kampányát
  Gyermekeket segít a Mapei Kft.

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat