Hírek
23465 hír az adatbázisban
Vénusz Lángos Voks 2017
Marketinginfo.hu - 2017-06-19 17:17
Promóció

A Lángos Voks során a Vénusz immár hatodik alkalommal keresi a kedvenc lángosozókat. A versenyre a www.langosvoks.hu oldalon lehet jelentkezni vagy jelölni kedvenc helyeinket, illetve szavazni rájuk.

Az idei versenynek ismét nagy a tétje, hiszen a lángossütők a "Vénusz kedvenc lángosozója 2017" cím mellett nem kevesebb, mint 500 liter Vénusz napraforgó-étolajért szállnak versenybe, amely akár egy szezonra is elegendő lehet. A Vénusz a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára álló lángosozókra is gondol, akik 300, illetve 200 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesülnek. Közkedvelt nyári úti célként a balatoni régió ebben az évben is kiemelt figyelemben részesül, hiszen hol máshol esne a legjobban egy ínycsiklandó lángos, mint egy pihentető strandolás során egy árnyas fa árnyékában hűsölve. Éppen ezért a tó környékén számtalan büfé kínál lángost, amelyek közül kiderül, hogy ki lesz a "Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2017" cím, és az ahhoz tartozó 500 liter napraforgó-étolaj nyeremény birtokosa.

A verseny 2017. június 6-tól meghosszabbított határidővel egészen augusztus 31-ig tart, hogy egészen a nyári szezon legvégéig szavazhassunk, illetve nevezhessük kedvenc helyeinket, esélyt adva nekik a győzelemre. Szavazni szintén megéri ebben az évben is, hiszen a verseny végén a voksolók között a Vénusz öt értékes ajándékot sorsol ki.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mindenmentes lángos (x)
  Vénusz Lángos Voks 2018
  Ismét Vénusz Lángos Voks verseny indult el
  Megvan a Vénusz kedvenc lángosozója
  Csabai győzelem a Vénusz versenyén
  Magyarország legjobb lángosozóját keresi a Vénusz
  Dunaharaszti lett a lángosváros
  Gyűlnek a szavazatok a Vénusz Lángos Voks versenyére
  Megújította a Vénusz a Lángos Voksot
  A Siófoki Palacsintázó lett a Vénusz kedvenc balatoni lángosozója
  A Zsámbéki Lángossütő lett a „Vénusz kedvenc lángosozója”
  Kihirdették a „Vénusz kedvenc lángosozója” díj nyertesét

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...