Hírek
20073 hír az adatbázisban
A Káli-medence Kerékpártúra
Marketinginfo.hu - 2017-06-15 18:12
CSR

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Theodora Alapítványa és a Magyar Speciális Olimpia Szövetség a Káli-medence Kerékpártúrát.

A közlekedési és balesetmegelőzési programmal színesített rendezvényen idén is több mint százan szálltak nyeregbe, hogy együtt kerékpározzanak végig a festői szépségű útvonalon.

Az immár hagyománynak számító nyár eleji Káli-medence Kerékpártúrán a Magyar Speciális Olimpia Szövetség kerékpár szakágának versenyzői, a Révfülöpi Általános Iskola igazgatója és tanulói, a Tapolcai Mentőállomás vezetője és kollégái, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. munkatársai és a Káli-medence településeinek lakói vettek részt. A túra fő célja, hogy a tolerancia jegyében ép és sérült fiatalok együtt mozogjanak, miközben egymást és a környezetüket is megismerhetik.

Idén először a Veszprém Megyei Rendőr Főkapitányság közlekedésbiztonsági vetélkedővel és kutyás bemutatóval várta a résztvevőket, akik ezt követően együtt vágtak neki a Káli-medence legszebb településeit érintő 30 kilométeres útnak. Ahogyan az elmúlt években, úgy idén sem hirdettek győztest, hiszen a részvétel és a közös sportolás öröme állt a középpontban.

"Örömmel tölt el, hogy évről-évre ilyen sok lelkes kerékpáros jelentkezik a Magyar Speciális Olimpia Szövetséggel közösen megszervezett kerékpártúránkra. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy rendelkezésünkre álló eszközeinkkel teret adjunk ép és sérült emberek közös kikapcsolódásának, valamint népszerűsítsük az aktív, sportos életmódot" - mondta el Szabó Balázs, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. vállalati kapcsolatok igazgatója és a Theodora Alapítvány kuratóriumának elnöke.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jó évet zárt a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz
  Újabb szavazás a Szentkirályi Tehetségprogramban
  Irodalom a Theodora ásványvizek palackjain
  Ásványvizet osztott a Theodora és a Volkswagen
  Idén is Szentkirályi ásványvízzel frissíthetnek a futók
  A vesekő megelőzését támogatja a Szentkirályi
  Megvannak a Szentkirályi Tehetségprogram nyertesei
  Sportszerűségért díjazott a Szentkirályi
  Indul a Szentkirályi Tehetségprogram
  Szentkirályi lesz a frissítő a Telekom Vivicittán
  Lovas versenyzőt díjazott a Szentkirályi
  MagyarBrands díjas a Szentkirályi és a Theodora

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat