Hírek
23270 hír az adatbázisban
Indul a GLAMOUR Gardróbfrissítés
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-06-09 16:05
Promóció

Ezen a hétvégén, június 10-11-én immár 4. alkalommal rendezi meg nagysikerű ruhacsere akcióját a GLAMOUR magazin, ezúttal a budapesti Fashion Streeten.

Hagyományaihoz híven az akció ismét jó ügyeket szolgál: amellett, hogy környezettudatos fogyasztásra buzdítja a vásárlókat, az olvasók hétvégi shoppingolásából összegyűjtött bevételt adományként nyújtja a Bóbita Különleges Gyermekotthonnak.

A GLAMOUR júniusi számában megint arra kérte olvasóit, hogy megunt ruháikat ne dobják ki, hanem bánjanak velük felelősen: a magazinhoz mellékelt, már ikonikussá vált ruhagyűjtő zsákban küldjék el jó állapotban lévő, feleslegessé vált ruhadarabjaikat a szerkesztőségnek, hogy azok új gazdára találhassanak június 10-én és 11-én a budapesti Fashion Streeten, a Deák Ferenc utca 17. szám alatt felállított pop-up üzletben. A ruhaneműket egységesen 500 forintos adományért lehet hazavinni, miután a GLAMOUR stylistjai tüzetesen átnézték és rendszerezték őket. A legstílusosabb streetstyle-darabok, a hófehér nyári szettek és a legmenőbb partiruhák beküldőit egy évre elegendő folttisztító termékcsomaggal díjazza a rendezvény támogatója, a Vanish.

A korábbi évekhez hasonlóan, a GLAMOUR stylistjai öltözködési tanácsokkal állnak rendelkezésre a helyszínen, a Beauty-sarokban pedig sminkesek várják a szépülni vágyókat.

"Fontos az akciónk, hiszen arra hívjuk fel a figyelmet, hogy szezonális ruhatárunkat környezettudatos módon is felfrissíthetjük. Ami neked régi, másnak új - ez a rendezvényünk mottója, amivel az újrahasznosításra szeretnénk buzdítani az olvasóinkat, akik jellemzően trendkövető fiatalok" - mondta Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője.

A hétvégi Gardróbfrissítés teljes bevételét a győri Bóbita Különleges Gyermekotthon javára ajánlják fel a szervezők, akikhez 300 ezer forintos felajánlással csatlakozik a Fashion Street üzemeltetője, az Immobilia Zrt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  “Must have” női darabok a tavaszi gardróbfrissítéshez (x)
  Rekordot döntött a hétvégi Glamour Gardróbfrissítés
  Hétszámjegyű felajánlással támogatta a paralimpikonokat a GLAMOUR
  Visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés
  Sikeresen gyűjtött a Pólus Center és a Glamour magazin
  Rekord példányszám a Glamournál
  Negyedszer díjazott nőket a Glamour
  Idén is keresi az év nőit a Glamour
  Rászorulókat és divattervezőket támogatott a Glamour
  Hét éves a magyar Glamour

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...