Hírek
23270 hír az adatbázisban
Biciklitörténeti-kiállítás az Allee-ban
Marketinginfo.hu - 2017-06-06 11:49
Outdoor/indoor

Ingyenes programsorozattal várja 2017. június 1-30. között az Allee Bevásárlóközpont az idén kétszáz éves kerékpár szerelmeseit. Egy hónapon keresztül a tekerés és a suhanás életérzése hatja át a bevásárlóközpontot.

Biciklitörténeti-kiállítás, kerékpáros bemutatók, ügyességi játékok, ingyenes gyorsszerviz, mozgáskorlátozottakat segítő egyedi járművek és további kétkerekű különlegességek várják az érdeklődőket.

Az Allee-ban az egész június erről, a tekerés és a suhanás életérzéséről szól. Az idén kétszáz éves kerékpár ma már a nagyvárosok trendi, mindennapi járműve. Erről a sokoldalú szerkezetről emlékezik meg a biciklitörténeti-kiállítás, amely több érdekes és különleges darabot is bemutat, mint például a "köszörűs kerékpárt", az "üvegtigris" tandemet vagy éppen egy egyedi építésű chopper-t.

Egész hónapban érdekes és ingyenes kerékpáros bemutatók, ügyességi játékok, gyorsszerviz, goldsprint, vagyis páros extrém kerékpárverseny részesei lehetnek az érdeklődők. Mindemellett négy jelentős kerékpármárka (Stringbike, Csepel, Gepida, Genesis/Intersport) is látványos bemutatót tart hétvégenként.

A rendezvénysorozat részeként a kerekesszékre adaptálható handbike is látható lesz, amelyet a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete (MBE) által létrehozott Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpont (ETIKK) szakemberei mutatnak be. Az eszközön kívül az érdeklődők megismerhetik a sajátos kialakítású és működésű ETIKK központ fogyatékossággal élő munkatársainak egyetemes tervezési szempontú tervelemzésekben, véleményezésekben, helyszíni vizsgálatokban, tesztelésekben, oktatásban, érzékenyítő programokban megnyilvánuló tevékenységét.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Miért fontos a csengő a biciklin? (x)
  Ezért kell tekerni a biciklit (x)
  Ismerd meg a biciklis védelem nagyját, tudj meg többet az Abus márkáról! (x)
  3 millió forint az Allee-től
  Jótékonykodás az Allee-ban
  A magyarok kerékpározási szokásairól
  Mesés advent az Allee-ban
  A kerékpár installációs jótékonysági kampány
  Az Allee Art Gallery-ben kortárs képzőművészek alkotnak
  Da Vinci, Picasso, Dalí művei a kifutón
  Több kerékpárt vásárolunk
  Új üzletek nyíltak az Allee-ban
  Új Lego Store nyílik Budapesten
  Az Allee volt a legforgalmasabb pláza

További hírek ebben a kategóriában

Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej
Amit az előszoba sugall a lakás ...
Ezeket a dolgokat érdemes mérleg...