Hírek
23202 hír az adatbázisban
Megvannak a Finlandia kreatív pályázatának győztesei
Marketinginfo.hu - 2017-05-30 12:41
Márkák

Megelőzve a fesztiválszezont a Finlandia és az ArtHungry.com kreatív alkotásra hívta a hazai grafikusokat és tervezőket, hogy megálmodják a finn vodkamárka idei fesztiválszettjét.

A pályázatra benyújtott munkákra a szakmai zsűri és a brand képviselői mellett a közönség is leadhatta voksát, az eredményeket a május 25-i díjátadón hirdették ki.

Három hetük volt a hazai grafikusoknak, divattervezőknek és alkotni vágyó kreatívoknak, hogy megtervezzék a Finlandia Vodka idei fesztiválszettjeit a Balaton Sound Fesztiválra. Összesen 30 alkotás érkezett az ArtHungry.com oldalára, amelyeket hat fős zsűri értékelt. A zsűritagok között volt Kiss Tibor, a Je Suis Belle divatmárka tervezője, Nádi Boglárka tervezőgrafikus, a Halisten Stúdió egyik alapító tagja, Tábori-Simon José tervezőgrafikus, az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal művészeti vezetője, továbbá a Finlandia Vodka márkatulajdonosa, a Brown-Forman részéről Fehér János, Magyarország és Szlovákia régióvezetője, Szántó Dénes portfólió márkamenedzser és a Coca-Colától Cseri Katalin trade marketing szakértő.

Május 25-én este a Bálna Budapestben található Hygge-ben egy laza hangulatú díjátadón vehették át a győztesek a nyereményeket. A kilenc shortlistes munka alkotóját egy-egy fesztiválbelépővel jutalmazták. A közönségdíjat és a hozzátartozó Finlandia ajándékcsomagot Ivitz Fanni kapta. A zsűri végül két alkotást nevezett meg első helyezettként, így Jásdi Juli és Tóth Zsófi vehette át a nyertesnek járó okleveleket, akik 100 000-100 000 forinttal is gazdagabbak lesznek.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Grafikus képzés nem csak művészeknek (x)
  Megújul a Finlandia üvege
  Idén is dj versenyt hirdet a Finlandia
  Újra dj-versenyt hirdetett a Finlandia
  1000 év pillanataival kampányol a Finlandia
  Dj-versenyt hirdetett a Finlandia
  Mixerversenyt rendezett a Finlandia

További hírek ebben a kategóriában

Marketing Summit 2023: márkák, ü...
Hibrid divat, avagy a sneaker és...
A lakosság 95 százaléka rendszer...
A Miller Genuine Draft prémium s...