Hírek
21860 hír az adatbázisban
Cornexi a népszerű sportesemény támogatója
Marketinginfo.hu - 2017-05-30 10:30
CSR

A festői Belső-tó partjáról rajtoló Tihanyi Félmaraton Fesztivált idén a Cornexi is aktívan támogatott. A befutók Cornexi zabszeletekkel pótolhatták az elveszített energiát.

A Cornexi dietetikusa, Kleiber Krisztina úgy nyilatkozott: "A zab számos vitamint, ásványi anyagot, antioxidánst, valamint jó hatékonysággal beépülő növényi fehérjét tartalmaz, amely mellett ott van az összes növényi összetevő. Mivel a fehérje szervezetünk építőköve, testünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen annak egészséges formában történő bevitele. Fogyasztása kiemelten ajánlott egy-egy olyan, nagy energiát elégető sporttevékenység során, mint a futás".

A rendezvény előtt, illetve utána a Cornexi standnál az érdeklődők személyesen is beszélgethettek a dietetikussal az egészséges táplálkozás és életmód ügyes-bajos dolgairól.

A hazai tulajdonban lévő élelmiszeripari márka idén az eddigieknél is aktívabban kívánja támogatni a nagy múltra visszatekintő, az aktív és egészséges életmódot folytatók körében népszerű sporteseményeket. "Célunk, hogy a termékeinkkel ne csak a boltok polcain találkozzanak a fogyasztóink, hanem olyan rendezvények, események kapcsán is, amelyek a sport és az egészséges életmód mellett régóta elkötelezettek" - tette hozzá Szőke Imola, a Cornexi key account managere.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Cordia az idei Tihanyi Félmaraton főtámogatója
  A Cornexi kampánya
  Instant zabkása a Cornexitől
  Új, banános zabszelet a Cornexitől
  Díjat kapott a Cornexi édessége
  Új termék a gabonapelyhek piacán

További hírek ebben a kategóriában

Rajzpályázatot hirdet kisiskolás...
Lidl a beteg gyermekekért
Az Avon a kozmetikumok állatokon...
A Runway Run a Budapest Airport ...