Hírek
22398 hír az adatbázisban
Ötödszörre „szupermárka” a Provident
Marketinginfo.hu - 2017-05-29 15:31
Márkák

A Provident Pénzügyi Zrt. idén ötödik alkalommal nyerte el a Superbrands díjat, melyet minden évben a márkamenedzsment elismert szakértőiből álló zsűri ítél oda szakmai szempontok alapján.

A kiválasztási folyamat nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók véleményére - a márkák szakmai és pénzügyi-fenntarthatósági előszűrése után a bizottság 2017-ben is fokozottan támaszkodott a GfK Hungaria Piackutató Intézet által végzett fogyasztói márkakedveltség kutatásra. "A most elnyert díj egyben a Providentnél dolgozó csaknem 3.500 kollégám elismerése is. Mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy ötödik alkalommal vehettük át az egész országban ismert és népszerű Superbrands díjat. A Providenten kívül ez eddig mindössze két magyar pénzügyi vállalatnak sikerült. Ezekben az években nem nagyon kedvez a gazdasági környezet a pénzügyi vállalatoknak, emiatt még inkább örülök, hogy a kihívások ellenére a mi vállalatunk objektív külső szakértők szerint is képes évről évre a legmagasabb színvonalat nyújtani ügyfeleinknek." - hangsúlyozta Szirmák Botond, a Provident Zrt. vezérigazgatója.

A Provident innovatív eszközökkel igyekszik megfelelni az üzleti és piaci kihívásoknak. A közelmúltban a cég munkatársai a papír alapú ügyintézésről digitális platformra térhettek át, amely egyrészt könnyíti és gyorsítja a folyamatokat, másrészt szignifikánsan csökkenti a vállalat környezetterhelését is. Szintén már hosszú évek óta része a Provident stratégiájának, hogy termékpalettája folyamatosan igazodik az ügyfelek igényeihez.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Provident biztosítja az MSÚSZ szakmai díjainak pénzügyi fedezetét
  Provident kölcsönök szabad felhasználásra
  A Provident idei jótékonysági akciója
  Új marketing igazgató a Providentnél
  Elismerték a Providentet
  Harmadszor díjazott a Provident
  Provident Társadalmi Hasznosság Díj harmadszor
  Elismerés a Providentnek
  Európai Üzleti Díj a Providentnek

További hírek ebben a kategóriában

a Terjeszkedik az AutoWallis
2020-06-22 11:27
A Monti ballonos víz jellegzetes...
A Denso árbevétel csökkenésre sz...
A P&G 2021-ben Romániában új mos...
A Cyberg részesedésszerzést terv...