Hírek
22398 hír az adatbázisban
Összefogás az újpesti Királykerti Tagóvodáért
Marketinginfo.hu - 2017-05-24 12:03
CSR

Megszépítették az újpesti Királykerti Tagóvoda környezetét a Budapest Bank munkatársai az intézmény 300 méter hosszú kerítésének lefestésével és virágok ültetésével.

A pénzintézet idén országszerte 23 helyszínen rendez Törődés Napja akciókat.

A Budapest Bank nemcsak a pénzügyek terén, hanem a társadalom és a környezet javítását célzó kezdeményezések kapcsán is fontosnak tartja a felelős gondolkodást. Az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot több mint másfél évtizede, évente két alkalommal. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását, illetve különböző helyi civilszervezetek segítését célozzák. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet 800 ezer forint támogatással is hozzájárul a munkálatokhoz, valamint óvodai játékok beszerzéséhez.

"Mindig nagy örömömre szolgál a helyi közösségek erőfeszítése, amelyet kerületünk fejlesztése érdekében tesznek. Ez alkalommal a Királykerti Tagóvoda felújításának köszönhetően, önkénteseink munkájával olyan óvodai mikroklímát sikerült megteremteni, amely biztonságos légkört nyújt a felnövekvő generáció kiegyensúlyozott fejlődéséhez. Hiszünk abban, hogy gyermekeink oktatása a jól működő és tudatos társadalom megteremtésének záloga" - mondta dr. Molnár Szabolcs, Újpest alpolgármestere.

"A Királykerti Tagóvoda 1983-ban épült, hat csoporttal működik és 150 gyermek befogadására alkalmas. A 34 év megmutatkozik mind az épületen, mind a kerten. Bár a fenntartó jóvoltából minden évben sor kerül felújítási munkákra, nagyon hálásak vagyunk, hogy idén tavasszal a Budapest Bank önkéntesei a mi intézményünk szebbé tételében segédkeztek. Mind az itt dolgozók, mind az ide járó gyermekek számára nagy öröm lesz a felújított óvodába járni. Köszönjük szépen a segítséget és a támogatást" - mondta Szücs Judit, a Királykerti Tagóvoda igazgatója.

"Mint minden óvodának, így a Királykerti Tagóvodának is nagyon fontos, hogy olyan állapotban legyen a környezete, amely biztonságot és élményt nyújt a gyermekeknek. Ezért döntöttünk úgy, hogy virágokat ültetünk, valamint az óvoda rossz állapotban lévő kerítésének a festését végezzük el a Törődés Napja akció keretében. Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy kollégáim évek óta aktív és fáradhatatlan résztvevői az önkéntes programunknak" - mondta Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője.

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi tudatosság, a kultúra és szellemi élet, az oktatás fejlesztése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek és civil szervezetek támogatása. A "Budapest Bank Budapestért" és a "Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért" Alapítványokkal, valamint a "Budapest Bank Békéscsabáért" Programmal a pénzintézet az elmúlt 25 évben összesen közel 1 milliárd forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az érzelmi intelligencia fejlesztésével az óvodakezdés is könnyebbé válhat
  Budapest Bank a fiatalokért
  A Budapest Bank támogatása a Békéscsabáért Program keretében
  Újabb támogatás a Budapest Bank Alapítványtól
  1,6 millió forintos adomány a Budapest Banktól
  Díjazták a legjobb munkahelyeket
  4 milliós támogatás a Budapest Banktól
  15 millióval támogat fővárosi pályázókat a Budapest Bank
  Festettek a Budapest Bank önkéntesei
  Iskolafelújításban vett részt a Budapest Bank
  A Microsoft és a Budapest Bank is támogatja a Év fiatal vezetője díjat

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő