Hírek
23465 hír az adatbázisban
Összefogott a szlovén, a horvát és a magyar vasúttársaság
Marketinginfo.hu - 2017-05-19 14:14
Promóció

Olcsón és két extra nyaralónapot szerezve juthat el a tengerhez, aki a SEA←YOU vonatokkal utazik.

Idén nyáron már naponta indítja hálókocsis vonatait az Adriára a MÁV-START-tal közösen a szlovén és horvát állami vasúttársaság. A vonatok Budapestről este kelnek útra, és másnap reggel már a szlovén vagy a horvát tengerparton ébrednek az utasok. A június második felétől elérhető új járatokra érdemes előre lefoglalni a fekvőhelyeket vagy a fülkét.

A három vasúttársaság a családok és a fiatalok pénztárcájához szabta az árakat. A menetrendet minden esetben úgy alakították ki, hogy reggel érkezzenek az utasok a tengerpartra, a nyaralás utolsó napján pedig este indulhatnak vissza, a vonatok másnap reggel érnek a magyar fővárosba. Ezzel a nyaralás két nappal megtoldható, a vonaton pedig a tengerparti szállás áránál jóval olcsóbban kínálnak fekhelyet.

A szlovén, a horvát és a magyar állami vasútvállalatok angol nyelvű hirdetésekben is népszerűsítik a SEA-YOU vonatokat, Budapest ugyanis a nemzetközi turizmus egyik fontos közbenső állomásává vált a városlátogatást és nyaralást keresők számára. A látnivalókban gazdag, jól megközelíthető, kedvező árérték arányú magyar fővárost sok fiatal bázisnak tekinti, ahonnan az Adria könnyen elérhető. Ilyen kiterjedt adriai összeköttetéssel más térségbeli nagyváros nem rendelkezik, a SEA-YOU vonatok elindítása tehát egyben a hazai idegenforgalom fejlődéséhez is hozzájárul.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Több mint félmillió magyar járt tavaly Horvátországban
  Átrendeződött idénre az utazási piac
  Horvátország a magyarok kedvelt üdülőhelye

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...