Hírek
20073 hír az adatbázisban
Nemzeti kategóriában nyert az E.ON
Marketinginfo.hu - 2017-05-17 16:52
CSR

Idén harmadik alkalommal díjazta a MATEHETSZ azokat a vállalatokat, amelyek a társadalmi felelősségvállalás jegyében támogatták a fiatal tehetségek kibontakozását.

A "Genius Loci - Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért" díjat első ízben 2015-ben adta át a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) a Magyarországon és a Kárpát-medence magyarlakta területein működő üzleti vállalkozásoknak, illetve vállalkozóknak. Az elismerés elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a példaértékű kezdeményezésekre és gyakorlatokra, amelyek hozzájárulnak a környezetükben működő tehetségsegítő intézmények és szervezetek munkájához. A nemzeti program kategória díját ezúttal a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány és az E.ON előremutató együttműködése kapta.

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány és az E.ON Hungária több éves együttműködésének célja a hátrányos helyzetű gyermekek esélyegyenlőségének biztosítása tehetségfejlesztő, térítésmentes foglalkozások által. Az iskolán kívüli természettudományos és ismeretterjesztő programok látogatásával a 10 és 18 év közötti diákoknak lehetőségük nyílik a specifikus érdeklődésük kialakítására, illetve készségeik fejlesztésére, a vállalat munkavállalói pedig betekintést nyerhetnek a hátrányos helyzetű fiatalok tehetséggondozásába és mentorként, előadóké ;nt vehetnek részt a képzéseken.

A program keretein belül eddig 610 gyermek táboroztatása, közel 550 fiatal tematikus programban való részvétele, illetve 38 diák ösztöndíjazása zajlott.

"Az E.ON tevékenysége minden területén arra törekszik, hogy hozzájárulhasson az emberek életminőségének javulásához, a fenntartható környezet, jövő építéséhez. Fontos számunkra, hogy munkatársaink is részesevé válhassanak a közösségi tevékenységeknek, ezért nagyon sok kollégánk vállal önkéntes munkát, vesz részt társadalmi programokban, kiemelt figyelemmel a fiatalok, a jövő generációjának segítésére" - mondta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON Hungária Zrt. marketing és kommunikációs vezetője.

A társadalmi felelősségvállalás az E.ON működésének szerves részét képezi. A vállalat élenjáró energia vállalatként úgy építi fel tevékenységét, hogy mind gondolkodásában mind tetteiben szem előtt tartja a társadalom, környezet érdekeit.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megújult az E.ON kommunikációs és marketing csapata
  Megállapodás az E.ON és a Madárkórház Alapítvány között
  Mire költenének legtöbbet a magyarok az otthonukban?
  E.ON Pro Bono pályázat
  Önkéntes munkájukkal segítettek az E.ON munkatársai
  Művészet és tudomány találkozását támogatja az E.ON
  Szélenergiába fektet az E.On
  CSR díj az E.ON-nak
  Felelős támogatói elismerést kapott a dm, az E.ON és a Generali
  Óriás ceruzatartó süni hívja jótékonyságra az embereket
  Zárult az E.ON és az AEGON ügye
  Szakértelmüket ajánlják fel az E.ON-osok
  Atlétikát támogat az E.ON

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat