Hírek
22398 hír az adatbázisban
Elismerték a Providentet
Marketinginfo.hu - 2017-05-15 11:04
Márkák

Magyarország Legkiválóbb Vállalatai között a Provident Pénzügyi Zrt.

A Provident Pénzügyi Zrt. a szervezetfejlesztés és humánerőforrás menedzsment terén elért eredményeiért az Investors in People Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara "Magyarország Legkiválóbb Vállalatai" programjának díját vehette át a "A Felhatalmazás és Részvétel Kultúrája" kategóriában, egyúttal a vállalat HR divíziója is különdíjban részesült.

A 2017. május 9-én megrendezett díjátadón a Provident Pénzügyi Zrt. képviseletében Kamarás Zsuzsanna humánerőforrás igazgató vette át az elismeréseket Dr. Kulauzov Dórától, a budapesti Brit Nagykövetség nemzetközi kereskedelmi és befektetési osztályvezetőjétől, valamint Csóti Gábortól, az Investors in People hazai ügyvezetőjétől, a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program kezdeményezőjétől.

A 2016-ban alapított díjjal olyan a nemzetközi viszonylatban is figyelemreméltó humánerőforrás megoldásokat ismernek el minden évben, melyek követendő példaként szolgálhatnak a gazdaság szereplői számára. A legkiválóbb HR-gyakorlatokat az Investors in People nemzetközi regisztrációval rendelkező szakértői hitelesítik egységes szempontrendszer alapján.

"Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy a Provident Pénzügyi Zrt-t ezen a fórumon is Magyarország Legjobb Vállalatai közé választották, elismerve a szervezetfejlesztés és humánerőforrás-menedzsment területén alkalmazott megoldásainkat. A Provident közel 3500 munkavállalójával egyike Magyarország legnagyobb munkáltatóinak.

Vállalatunknál az ügyfelek magasszintű kiszolgálása mellett kiemelt figyelmet fordítunk dolgozóinkra is. Hitvallásunk, hogy a cég jövőképét és stratégiáját a munkatársakkal közösen kell alakítani. Így a jövőben is támogatásukkal és véleményük figyelembevételével építjük tovább a vállalatot" - mondta el a díj kapcsán Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Provident biztosítja az MSÚSZ szakmai díjainak pénzügyi fedezetét
  Provident kölcsönök szabad felhasználásra
  A Provident idei jótékonysági akciója
  Szirmák Botond globális felsővezetői pozícióban folytatja pályafutását
  Új marketing igazgató a Providentnél
  Ötödszörre „szupermárka” a Provident
  Harmadszor díjazott a Provident
  Provident Társadalmi Hasznosság Díj harmadszor
  Elismerés a Providentnek
  Európai Üzleti Díj a Providentnek
  Európa legjobb munkáltatói között a Provident
  A Providenté a legjobb call center

További hírek ebben a kategóriában

a Terjeszkedik az AutoWallis
2020-06-22 11:27
A Monti ballonos víz jellegzetes...
A Denso árbevétel csökkenésre sz...
A P&G 2021-ben Romániában új mos...
A Cyberg részesedésszerzést terv...