Hírek
23469 hír az adatbázisban
Jamie Oliver termékek a SPAR legújabb hűségakciójában
Marketinginfo.hu - 2017-05-10 17:50
Promóció

Jamie Oliver prémium minőségű konyhai és grilleszközei szerepelnek a SPAR-csoport legújabb pontgyűjtő akciójában.

"A friss és minőségi élelmiszer az alapja az egészséges étkezésnek. Nemcsak a SPAR hitvallása ez, de hasonlóan gondolkodik Jamie Oliver is. A brit sztárszakács könyveivel, műsoraival, kampányaival és éttermeivel világszerte rengeteg embert motivált már arra, hogy másképp tekintsenek az ételekre és a főzésre, s tegyenek azért, hogy finomabb, egészségesebb ennivalók kerüljenek az asztalukra. A hazai kiskereskedelemben egyedülálló promóciónk keretében olyan konyhai eszközöket kínálunk hűséges vásárlóinknak, amelyek a világhírű séf magas minőségi elvárásait képviselik", mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR-csoport legújabb hűségpromóciójában 13-féle, Jamie Oliver márkájú konyhai és grilleszköz vásárolható meg a hűségpontok beváltása után, akár 80 % kedvezménnyel, a SPAR csoport üzleteiben. Egyebek mellett az akcióban megtalálható hatféle kiváló minőségű kés, valamint egy konyhai olló, amelyek az összes konyhai folyamatnál jó szolgálatot tesznek. A könnyen szállítható, esztétikus és tartós Park Grillsütővel pedig ízletes ételek készíthetőek. Mindezek mellett olyan hasznos grilleszközök is választhatóak, mint a grillcsipesz, a grilltisztító kefe, vagy a grillfordító lapát. A kínáló tálcát a SuperShop kártyabirtokosok vásárolhatják meg kedvezményes áron, az univerzális faszenes grillsütő pedig kizárólag az INTERSPAR hipermarketekben érhető el.

A hűségakció május 11. és augusztus 19. között zajlik a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR Partner és SPAR Market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetnek. Ha legalább 25 pontjuk összegyűlt, kedvezményes áron vásárolhatják meg a kiválasztott terméket. A vásárláshoz a pénztárnál kell leadni a szükséges 25 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet, és ott azonnal érvényesítik a kedvezményt. A hűségpontok beváltása május 11-től szeptember 3-ig tart.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Grillezés falapon - Igazi ízkavalkád (x)
  Milyen tartozékokat érdemes beszerezni a konyhánkba? (x)
  Okos konyhai eszközök és tippek az ínycsiklandozó ételekért (x)
  Jamie Oliver bajban van?
  Csúcson a SPAR grilltermékeinek forgalma
  Újabb hűségakció a a SPAR-nál
  Életmódváltásra buzdít a SPAR
  A SPAR kezdeményezése a minőségi húsfogyasztásért
  Indul a SPAR új hűségakciója
  Debrecenbe került a SPAR promóció fődíja
  Prémium bőröndök a SPAR új hűségakciójában
  Ismét hűségakció a Sparban
  Új hűségakció a SPAR-nál
  Hűségakció indul a SPAR üzletekben
  Ingyen zene letöltés az új SPAR hűségakcióban
  Új vásárlói hűségakciót indít a SPAR

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...