Hírek
22762 hír az adatbázisban
Designer pályázatot hirdet a Vodafone
Marketinginfo.hu - 2017-05-10 10:32
CSR

A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be dr. Beck György a Vodafone, és dr. Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke.

Az immár 10 éve tartó sikeres együttműködés keretében a Vodafone az idei évben a Szövetség támogatása mellett a magyar női válogatott kiemelt támogatója lesz.

Kemény Dénes elmondta, hogy az MVLSZ számára kiemelten fontos a reklámpartnerek szerepe, hiszen ők biztosítják azt az alapot, amelyre a vízilabda sport épül. Az elnök a 2017-es budapesti vizes VB előtt különösen fontosnak tartja a stabil hátteret, amelyre hosszútávon is biztosan építkezhet mind a férfi, mind a női szakág. Mint mondta, a budapesti VB-n a cél mindkét csapat esetében az éremszerzés.

A Vodafone Magyarország 2007 óta elkötelezetten támogatja a magyar vízilabdát, emlékeztetett dr. Beck György. Az elmúlt 10 év alatt a magyar vízilabdasport egy férfi olimpiai bajnoki (2008), egy világbajnoki címet (2013), egy Európa-bajnoki ezüstérmet (2014) és három bronzérmet (2008, 2012, 2016) ünnepelhetett. Ez idő alatt a női vízilabdások egy Európa-bajnoki aranyérmet (2016), egy világbajnoki bronzérmet (2013), két Európa-bajnoki bronzérmet (2012, 2014) és számos utánpótlás sikert értek el.

"A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója számára öröm és megtiszteltetés, hogy a neve a legsikeresebb magyar csapat sportággal, a vízilabdával fonódik össze. A póló a Vodafone által is legfontosabbnak tekintett értékeket, a csapatszellemet, az ellenfél tiszteletét, a győzni akarást és a fair-play-t hirdeti" - mondta dr. Beck György. "A vízilabdát és a Vodafone-t is a kreativitás, a dinamizmus, az intelligencia és a hosszú távú gondolkodás teszi igazán sikeressé." - tette hozzá a Vodafone elnöke.

Az idei évben a Vodafone lesz a névadója a budapesti vizes VB-t megelőző utolsó nagy hazai női tornának, a Vodafone kupának, amelyre Miskolctapolcán kerül sor július 5. és 7. között. A magyar női válogatott Ausztrália, Új-Zéland és az Egyesült Államok csapataival mérheti majd össze erejét.

A Vodafone kupán debütálnak a közelmúltban a Vodafone által meghirdetett tervezői pályázat nyertes ruhadarabjai is. A pályázat célja, hogy a résztvevők a női vízilabda válogatott számára tervezzenek az aktuális divatirányzatokat követő nőies, ugyanakkor az urban-style életérzést és a street-art művészetet is képviselő felszereléseket, az edzéseken és versenyeken használt úszódresszt, valamint a versenyeken használt úszósapkát, köpenyt és tornazsákot.

A ruhadarabok tervezésekor figyelembe kell venni, hogy a felszerelésekbe beépíthetőek legyenek a sportolást, felkészülést támogató okos eszközök és IoT megoldások is. A pályázati anyagokat a szakértőkből, élsportolókból és közéleti személyiségekből álló zsűri értékeli.

A zsűri tagjai:
 
  • László Krisztina, főszerkesztő, Marie Claire
  • Szegedi Kata, divattervező
  • Fülöp József, rektor, MOME
  • Tóth András, Use Unused
  • Czigány Dóra, Gangl Edina, Szücs Gabriella, a női válogatott tagjai
  • Baráth Péter, márkaigazgató, Vodafone Magyarország


A pályázat beadási határideje: 2017. május 21.

A pályázat győztese nettó 1 millió forintot és kiállítási lehetőséget nyer a 2017 őszi Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe divateseményen a Vodafone standján. A nyertes mindezek mellett páros belépőjegyet kap a Vodafone kupa eseményeire is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fókuszban a KKV digitalizáció a Vodafone-nál
  Karrier tanácsadó programot indít a Vodafone
  Vodafone, Nokia és az Audi a Holdon
  Vodafone IoT bringák Szingapúrban
  A Vodafone-nál minden nap a nőké
  10 éves a Vodafone M-Pesa
  Díjazták a legjobb munkahelyeket
  Adományforintokat ért a bringázás
  Jótékonysági tekerésre biztat a Vodafone
  Viharkárosultaknak segített a Vodafone Humanitárius Alap
  DOOH kampány a családokért

További hírek ebben a kategóriában

Minden újonnan nyíló ALDI parkol...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Csökkentette a szalámik csomagol...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...