Hírek
22566 hír az adatbázisban
Kampányvideó a MITTE-től
Marketinginfo.hu - 2017-05-09 18:40
PR

Az Országos Közegészségügyi Intézet megbízásából a MITTE Communications készített animációs filmet a lelki egészség megőrzésének fontosságáról.

Az Országos Közegészségügyi Intézet megbízásából a MITTE Communications a Norvég Alap támogatásával megvalósuló projekt keretében elkészítette a "Számít, hogy vagy!" kampányvideót, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a saját és a környezetünkben élők lelki egészségének megőrzésére.

Dr. Sümegi András, a Norvég Alap Lelki Egészség projekt szakmai igazgatója elárulta, hogy a "Számít, hogy vagy!" animációs oktatófilm célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a lelki egészségmegőrzés fontosságára és a negatív állapot felismerésének jelentőségén túl a pozitív lelki állapot elérésének lehetőségét is megmutassa.

"A film készítésekor fontos szempontnak tartottuk, hogy egy megoldás-fókuszú, figyelemfelkeltő animációs filmet készítsünk, amely hangulati, stiláris és zenei fordulataival a depresszióból kigyógyuló egyén pozitív kiteljesedését mutatja be. Ehhez egy egyedi grafikai és szöveges világot alkottunk, ahol a lelki egyensúly elvesztéséhez, majd megtalálásához kapcsolódó kifejezéseket és vizuális elemeket kapcsoltunk" - nyilatkozta Batta Barnabás a MITTE Communications stratégiai igazgatója.A "Számít, hogy vagy!" kampányvideó, a "Módszertani, strukturális és kapacitásfejlesztés a lakosság mentális egészségfejlesztésére irányuló beavatkozások támogatására" című projekt keretében a Norvég Alap támogatásával jött létre.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A legfrissebb animációs hírek nem csupán gyerekeknek (x)
  Új kulturális, kreatív és oktatási ügyfelek a MITTE portfóliójában
  Kulisszatitkok az animációs videód készítése kapcsán (x)
  A MITTE lett a Paulinyi - Reith & Partners marketingügynöksége
  A Greenpeace MITTE-t választott
  Kreatív pályázatot hirdet a MITTE
  Tokajból Alsóörsre
  Nagyító alatt a hazai designipar

További hírek ebben a kategóriában

Mit érdemes tudni a FLAT termékc...
Mit és hogyan szállítanak a kont...
6 milliárd forintos beruházást h...
Borotvahab - a borotvaél habos o...