Hírek
23267 hír az adatbázisban
Újabb nemzetközi szervezethez csatlakozott az MPRSZ
Marketinginfo.hu - 2017-05-02 18:18
PR

Az IPRA és a Magyar PR Szövetség együttműködési megállapodást írt alá, amellyel a hetvenhárom pr-szövetséget magában foglaló szervezet együttműködő partnere lett az MPRSZ.

"Ez a harmadik ilyen jellegű megállapodásunk valamely nemzeti szakmai szövetséggel - magyarázza Bart de Vries, az IPRA elnöke. Bízunk benne, hogy szakmai tudásunkkal tudjuk segíteni partnerszervezeteinket, valamint növelni tudjuk az IPRA Golden World Awards tartalmi bázisát új területekkel."

"Örülünk, hogy az IPRA-való kötött együttműködési megállapodásunk keretében újabb szakmai bázishoz tudunk hozzáférni. A nemzetközi szervezetben felhalmozott tudás és kapcsolatrendszer, valamint a jó gyakorlatok megosztása az MPRSZ tagjainak fejlődését szolgálják. Az IPRA Golden World Award egy Magyarországon is ismert díj, komoly elismerés lehet magyar szakemberek, kommunikációs csapatok számára is. Reménykedve tekintek az együttműködésre" - emelte ki Sztaniszláv András, a Magyar PR Szövetség alelnöke.

Az IPRA-t több mint 60 éve alapították Londonban és fennállása óta nemzetközi független szakmai szervezetként tevékenykedik. Egyéni tagjai vannak, nem vállalatok és célja az őszinte, nyílt és etikus kommunikációs gyakorlat elterjesztése a PR szakmában. Tagjai munkáját etikai kódex-szel, kapcsolatépítési lehetőségekkel és szakmai ajánlások fejlesztésével segíti. Az IPRA a Golden World Awards szervezője, amely egy nemzetközi PR pályázat. Az IPRA az ENSZ által is elismert kommunikációs szövetség, amely örömmel működik együtt minden olyan szakemberrel, illetve nemzeti szövetséggel, amely értéknek tekinti az etikus kommunikációs gyakorlatot.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Online pr-szótárt jelentetett meg a Magyar PR Szövetség
  Új elnök az MPRSZ Kríziskommunikációs tagozat élén
  Megalakult a MPRSZ Public Affairs tagozata
  Megalakult az MPRSZ Digitális Tagozata
  Magyarország Krízisterképe a MPRSZ-tól
  Fontos változás az Employer Branding Award-on
  Együttműködik a GVH és az MPRSz
  Nemzetközi elismerés az MPRSZ nagykövetének
  Brit elismerés az MPRSZ nagykövetnek
  Átfogó szakmai felmérést készít az MPRSZ
  Nagyvállalatok és nonprofitok is a nyertek a CSR Best Practice-n
  Felelős cégeket keres a PR szövetség

További hírek ebben a kategóriában

Díjazták a kreatív tanárokat
Hogyan lesz sikeres a pergetés w...
A germicidlámpás berendezések ha...
Marketing Diamond Awards 2023