Hírek
22365 hír az adatbázisban
Két új taggal bővül a Waberer’s igazgatósága
Marketinginfo.hu - 2017-04-26 12:04
Karrier

A Waberer's International Zrt. (Waberer's) bejelentette, hogy Lajkó Ferenc, vezérigazgató és Erdélyi Barna, vezérigazgató-helyettes személyében két új taggal bővül a vállalat igazgatósága.

A két új igazgatósági tag operatív szerepkörük megőrzése mellett látja el az új tisztséget.

A tavaly nyáron megválasztott, korábbi 5 fős igazgatóság ezzel 7 fősre bővül, és a mostani lépésnek köszönhetően ismét lesznek operatív tagja is a testületnek. A változástól még kiegyensúlyozottabb döntési mechanizmust vár a vállalat.

A Waberer's-International Zrt. vezérigazgatója, Lajkó Ferenc a Hungarocamionnál és Volán Tefu Rt.-nél - mindkét cég a mai Waberer's International Zrt. elődje - szerzett széleskörű tapasztalatot fuvarozási területen. Később, 2005-től, a két jogelőd összeolvadását követően különböző vezetői funkciókat töltött be a Waberer's-nél kereskedelmi és fuvarozási operációs területen, és jelentős szerepet játszott a cégcsoport nemzetközi üzletágának kiépítésében. 2016 júliusi, vezérigazgatói kinevezését megelőzően, fuvarozási és szállítmányozási vezérigazgató helyettesként dolgozott a vállalatcsoportnál.

Erdélyi Barna több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik pénzügyi és a szállítmányozási területen. 2014-től gazdasági vezérigazgató-helyettes pozícióban vett részt a Waberer's vezetésében, majd két évvel később, 2016-tól az általános vezérigazgató-helyettes pozícióra való felkérést elfogadva, immár új pozícióból irányítja a hozzá tartozó területeket.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Veszteséggel zárta a 2019-es évet a Waberer\'s
  Új vezérigazgató irányítja a Waberer's Internationalt
  A Waberer's igazgatóságának elnöke és annak helyettese is lemondott
  Mi lesz a Waberer's márkanévvel?
  Új időszak a Waberer’s csoport életében

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott az Innovat...
Új vezetői csapat a Skanska élén
Változások a BDO Magyarország ve...
Lee Sang Hoon a Hankook Tire Eur...