Hírek
22673 hír az adatbázisban
Apple CarPlay technika a Scaniánál
Marketinginfo.hu - 2017-04-24 13:39
Digitális

Az iPhone telefonok társíthatók a Scania tehergépkocsik információs és szórakoztató rendszerével.

A Scania bemutatja az Apple CarPlay technikát az új generációs tehergépkocsik információs és szórakoztató rendszeréhez, intelligens, biztonságos és problémamentes hozzáférést biztosítva az iPhone telefonok összes funkciójához a készülékek képernyő tartalmának gördülékeny tükrözésével. A Scania az iparágon belül az elsők között kínálja az Apple CarPlay technikát nehéz-tehergépkocsikban.

"A Scania információs és szórakoztató rendszere együttműködik majd az Apple CarPlay technikával, ami az iPhone telefonok vezetés közbeni intelligensebb, biztonságosabb használatát teszi lehetővé" - mondta Björn Fahlström, a Scania Trucks termékmenedzsmenttel foglalkozó alelnöke. "Az Apple CarPlay támogatását 2017. júniusban vezetjük be, és a korábbi készülékek is frissíthetők, amennyiben alkalmasak hangfelismerésre. Ennek a funkciónak a bevezetésével még nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtunk majd a járművezetőknek. A kormánykerék mögött nagyon sok időt töltő tehergépkocsi-vezetők igen nagyra értékelnek mindent, amely könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi út közben az életüket."

Az Apple CarPlay technika azoknak az ügyfeleknek lesz elérhető, akik járművében 7 colos érintőképernyővel (AUS4) és hangvezérléssel (Voice Control Option) ellátott Scania információs és szórakoztató rendszer (Scania Infotain­ment System) található. Az iOS 7 vagy ennél nagyobb verziószámú operációs rendszerrel működő Apple készülékek USB-kábelen keresztül csatlakoztathatók a Scania információs és szórakoztató rendszerhez.

"Ez egy újabb példája annak, hogy a Scania folyamatosan új, gördülékeny szolgáltatásokat és funkciókat kínál az új generációs tehergépkocsikhoz" - mondta Fahlström. "Az Apple CarPlay az iparág vezető technológiája, amelyet a közeljövőben több teherautónkhoz is kínálunk majd."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csak néhány ötlet, amivel mégis sokat tehetsz iPhone-od akkumulátoráért! (x)
  A Scania 2025-re felére csökkenti a CO2-kibocsátását
  Ritka teherautóra bukkant a Scania-rajongó
  Az Apple és a Google maradt idén is a világ legértékesebb márkája
  Jelentett a Scania
  Újabb díjat nyert a Scania
  A Scania 60. évfordulója Brazíliában
  A Scania számítógépes játékban
  A Scania vezeték nélküli töltést tesztel
  Új generációs Scania készült Legóból
  Scania alkalmazások az Apple okosórához
  A Scania önműködő közlekedési rendszere

További hírek ebben a kategóriában

TikTok Hirdetés vs. Facebook hir...
Hosszabbít ‘Az Év Honlapja...
Okos konyhai eszközök és tippek ...
Indul a 20 éves jubileumi ‘...