Hírek
20219 hír az adatbázisban
A Stern Communications az Electrolux új PR-ügynöksége
Marketinginfo.hu - 2017-04-21 17:10
PR

Az Electrolux Lehel Kft. kommunikációs tenderén a Stern Communications nyert, amelyet a vállalat brand és corporate PR tevékenységeinek támogatásával bízott meg.

Az ügynökség főbb feladatai közé a sajtókommunikáció és a stratégiai tervezés mellett a belső és külső vállalati kommunikációs tanácsadás tartozik.

Az esemény-kommunikációval, PR-ral és stratégiai kommunikációs tervezéssel is foglalkozó Stern Communications - a Multeam360 Csoport tagja - március 1-től segíti az Electrolux külső és belső kommunikációs tevékenységét.

A Stern Communications referenciái közé tartoznak az FMCG szektor olyan szereplői, mint például a Wrigley és a Bonduelle, de több éve együttműködnek a Hankook Tire Magyarországgal és a Hörmann Hungáriával is.

A több márkanevet - Electrolux, Zanussi, AEG - tömörítő Electrolux Cégcsoport a világ egyik vezető háztartási készülékgyártó vállalata, amely már több mint 25 éve jelen van Magyarországon. A vállalat magyarországi gyárai Jászberényben és Nyíregyházán ma már a teljes európai piacot kiszolgálják és több mint 3500 embernek biztosítanak munkalehetőséget. 2016-ban a 25. legnagyobb magyar vállalat volt, az export volumenét tekintve pedig a 17.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Orbit a Stern Communications-t választotta
  Új ügyféllel erősít a Stern Communications
  25 éves az Electrolux Lehel
  Élen az Electrolux
  Az Electrolux a leginnovatívabb márka
  Díjakat nyert az Electrolux
  „Az év leginnovatívabb márkája” az Electrolux

További hírek ebben a kategóriában

Influencer Festival Budapesten
Átadták az Év Gyára díjakat
A Progressive-vel dolgozik a CIB...
Új kreatív és BTL ügynökséget vá...