Hírek
20231 hír az adatbázisban
Az ország kedvenc boltja kerestetik
Marketinginfo.hu - 2017-04-21 12:47
Kereskedelem

Egyedülálló szavazást indított a Femcafe.hu: az olvasók dönthetnek az ország kedvenc boltjáról.

A portál olvasói a saját tapasztalataik, szokásaik és benyomásaik alapján választhatják ki a számukra legkedvesebb hazai üzletláncot.

A nagybevásárlás valakinek kaland, de van, akinek igazi szenvedés. Ha azonban megtaláljuk azt a boltot, aminek a kínálata, elhelyezkedése, hangulata a leginkább közel áll a szívünkhöz, akkor valószínűleg boldogabban toljuk végig a bevásárlókocsit a sorok között. A Femcafe.hu most pont azt a boltot keresi, amit a leginkább szeretnek a vásárlók.

A portál szerkesztősége kilenc közismert bolthálózatot választott ki, amik közül az olvasók szavazhatják meg a számukra legkedvesebbet. A szavazás lezártát követően a nyertes márka viselheti majd a "Femcafe.hu - Az Ország Kedvenc Boltja 2017" címet, illetve az első három helyezett számára egy oklevelet is átad a kiadó. A sokakat megmozgató nyilvános szavazás elsősorban egy remek visszajelzés a márkák számára, hogy a Femcafe.hu olvasói milyen preferenciákat követnek, illetve melyik hazai üzletláncok a legkedveltebbek körükben.

"Ilyen jellegű szavazásra eddig nem volt példa, ezért mi is izgatottan várjuk az eredményeket. Ahogy az üzletláncoknak fontos a vásárlók visszajelzése, úgy nekünk is fontos az olvasóink véleménye. Ezért a Femcafe.hu nagy tömegeket megmozgató szavazása egy jó platform arra, hogy az olvasók tét nélkül kifejezhessék véleményüket és kiderüljön, melyik üzletláncot kedvelik a leginkább." - árulta el Csereklei Zoltán, a Femcafe.hu alapító ügyvezetője.

A szavazásban a következő kilenc közismert márkára lehet szavazni 2017. május 1-ig: Aldi, Auchan, CBA, Coop, Lidl, Penny Market, Reál, Spar, Tesco.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kiderült, melyik az ország kedvenc boltja 2017-ben
  Az Új könyvek webáruház lett az Ország Boltja

További hírek ebben a kategóriában

A hosszú hétvégék rontják a kisk...
Fagyasztott spenótot hívott viss...
Ezért rendel a magyar Kínából
Még könnyebbé válik a digitális ...