Hírek
20073 hír az adatbázisban
Változik a Coca-Cola zero
Marketinginfo.hu - 2017-04-19 15:15
Márkák

A vállalat kutatói az eredeti bevezetés óta folyamatosan dolgoztak azon, hogy a már korábban is használt összetevők arányainak módosításával még közelebb hozzák a cukormentes verziót az eredeti Coca-Cola ízéhez.

Az év elején bejelentett "Egy márka" stratégia részeként ez a második jelentős lépés annak érdekében, hogy a lehető legtöbb fogyasztót győzzék meg a cukormentes termékek kipróbálásáról.

"Az összetevők listája, így a címkén feltüntetett összetétel is változatlan maradt az új zero verziónál, a továbbfejlesztett recepttel és íz-keverékkel mégis sikerült közelebb kerülni az eredeti Coca-Cola ízéhez. A nemzetközi fogyasztói tesztek rendkívül jó eredményeket hoztak, így bízunk benne, hogy Magyarországon is egyre többen próbálják majd ki a cukormentes verziót azok közül, akik az eredeti Coca-Cola íz szerelmesei" - mondta a váltással kapcsolatban Méhler Krisztina, a Coca-Cola senior brand managere.

A 2017 elején bejelentett "Egy márka" stratégiának megfelelően a vállalat már nem kezeli külön márkaként a Coca-Cola cukormentes verzióit, hanem a vásárlók kezébe adja a választást. Ez a megközelítés a csomagolástól a reklámokig minden megjelenést érint. A Coca-Cola tavaszi kampányában például Mihalik Enikő szupermodell és a 2016-os "A Dal" nyertese, Freddie is a cukormentes zeróval jelenik majd meg.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új prémium koktélalap-márka a magyar piacon
  Az új Coca-Cola zero Lemon
  Freddie énekli a Coca-Cola idei dalát
  Sokan keresik a cukormentes élelmiszereket
  Cukormentes lesz a Coca-Cola Cherry
  Mihalik Enikő és Freddie a Coca-Cola új arcai
  Új megjelenést kaptak a Coca-Cola variánsai
  Relaxációs kifestőplakáttal kampányol a Coca-Cola
  Minden vizet visszapótol a Coca-Cola
  A kávé felé lépne tovább a Coca-Cola
  Ízlelési szokásainkat kutatta a Coca-Cola
  Matrjoska baba módján ünnepel a Coca-Cola
  Jönnek a megújult Coca-Cola dobozok
  A Coca-Cola forgalmazza itthon a Campari-t

További hírek ebben a kategóriában

Kötelezettségvállalással zárult ...
Bővíti európai gyárát Rácalmáson...
A Hunguest Hotels üzemelteti maj...
Jelentett a Scania