Tinikre bízta idei kampányát a Fanta
Marketinginfo.hu - 2017-04-19 14:45
Outdoor/indoor

Új csomagolással és egészen újszerű marketingkommunikációs kampánnyal debütál a Fanta.

A Coca-Cola Magyarország három népszerű influencert, Szabyestet, Bánki Benit és Fodor Évit kérte fel, hogy a Fanta Elnöki Főnökség, vagyis a FEF alapítóiként a fiatalokkal karöltve megreformálják a márkát.

A kampány első lépéseként teljesen megújították a Fanta termékek megjelenését: a FEF segített bevezetni a spirál formájú, csavart palackot, valamint a felfrissített logót és márkaarculatot. Már dolgoznak egy új íz kiválasztásán is, májusban várható a variáns piaci bevezetése. Az őszi iskolakezdésre pedig egy igazán innovatív termékbevezetéssel lepik majd meg a fiatalokat, ám ennek részleteit még szeretnék titokban tartani. A Fanta Elnöki Főnökség addig is bővülést tervez, pályázaton választják ki a csapat két új tagját, egy lány és egy fiú fogyasztót.

"Elsőre talán furcsának tűnik, hogy egy marketinges kiengedi a kezéből az irányítást, és nem szakmabelire bízza a márkáját, de meggyőződésünk, hogy a célcsoporttal való minél szorosabb együttműködésé a jövő", mondta Kölcsei Gergely, a Coca-Cola Magyarország márkamenedzsere. "Természetesen támaszkodhatunk a globális tapasztalatokra, legjobb gyakorlatokra, de tudjuk, a fiatalokkal csak akkor tudunk hitelesen kommunikálni, ha nem megmondani akarjuk nekik, mit gondoljanak, hanem az ő nyelvükön, az ő hőseik segítségével beszélgetünk velük."

Az "Ettől befacsarodsz" fősorral futó kampánnyal tévében, köztéren (országszerte citylightokon, építési hálókon és buszmegállókban), valamint természetesen online találkozhatnak a fogyasztók.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rajongói kezébe adta a márka jövőjét a Fanta
  Új ízekkel debütál a Fanta
  Új Fanta íz a piacon
  Selfie printer a Fantától és a JCDecaux-tól
  Új, limitált kiadású Fanta
  Hazánkban is piacra kerül a Fanta zero
  Palackján is hirdeti vezető szerepét Fanta
  Pacsizás a Fanta új kampányeleme
  Tartósítószer-mentes lett a Fanta
  A péntekre utazik a Fanta

További hírek ebben a kategóriában

Ökotudatosságot népszerűsít a Vi...
Négyszázan ragadtak ecsetet az E...
A Danone legnagyobb szűrőprogram...
Autistic Art a Várkert Bazárban