Hírek
20100 hír az adatbázisban
Az ALDI a 17. FINA nemzeti főtámogatója
Marketinginfo.hu - 2017-04-18 12:40
CSR

Együttműködési megállapodást kötött az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a 17. FINA Világbajnokság Szervező Bizottsága.

A vizes világbajnokság lesz az első sportesemény Magyarországon, amelyet az áruházlánc támogat. Az együttműködéssel a vállalat a magyar sport sikeréhez, illetve a gondtalan szurkoláshoz kíván hozzájárulni, egyúttal a mozgás, az aktív életmód kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet.

"Örömmel támogatjuk a világ egyik legkiemeltebb sporteseményét, amelynek idén a magyar főváros ad otthont. Bízunk abban, hogy ez a nemzetközi vonatkozású, budapesti rendezésű sportesemény számos magyar és idelátogató külföldi vendég számára nyújt majd emlékezetes pillanatokat és közösen szurkolhatunk a versenyzőknek" - nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

Szántó Éva, a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: "Nagy örömömre szolgál, hogy ismételten bővül a 17. FINA Világbajnokság támogatóinak listája. Ahogy a világbajnokság jegyértékesítésének kialakítása, úgy a helyszíni élmények minőségi és pénztárcabarát megteremtése is fontos számunkra."

A szervezetek közötti megállapodás értelmében az ALDI két ideiglenes üzlettel lesz jelen a vizes világbajnokság budapesti helyszínein. A Margitszigeten és a Duna Aréna területén felállított, egyenként 225 négyzetméter alapterületű mobilüzletekben elsősorban a szurkolók igényeire szabott termékkínálattal készülnek. A két boltban a gyors kiszolgálás érdekében csak bankkártyával lehet majd fizetni, így a külföldről érkező vendégek is készpénzváltás nélkül tudnak majd vásárolni. Mindkét helyen az ALDI bolti árakat alkalmaz, azaz ugyanazon az áron lehet megvásárolni a termékeket, mint az áruházlánc bármely magyarországi üzletében.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Zöld kezdeményezések az ALDI-nál
  Az ALDI jelenléte a fesztiválokon
  Az ALDI támogatja a Go Pink kezdeményezést
  Az ALDI az ENSZ fenntarthatósági hálózatának tagjai közt
  Anastacia tervez ruhát az ALDI számára
  Életre keltek a budai Vár falai
  A Vízi Legendák szoborsorozata
  Megvan a VB első magyar sikere
  Új MAHART kikötők
  Pop-up üzletek az ALDI-tól
  Budapest több látványossága vízkék köntösbe borult
  Új kommunikációs kampány a 17. FINA Világbajnokságnak
  Elkészült a Duna Arénához vezető rakparti sétány
  Roadshow a 17. FINA népszerűsítéséért
  A 17. FINA Világbajnokság logója virágokból
  A Főtaxi is hirdeti a 17. FINA Világbajnokságot
  A 17. FINA Világbajnokság előtt
  Több vendég a sportturizmus miatt
  Aldi és MOL pályázatok a Nagy Sportágválasztón
  Az ALDI 600 000 forinttal támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

További hírek ebben a kategóriában

A Magyar Telekom fenntarthatóság...
A Tesco közösségeket támogató pr...
A Henkel elkötelezett a fenntart...
A Scania 2025-re felére csökkent...