Hírek
23465 hír az adatbázisban
A Lufthansa „Memory Network” digitális kampánya
Marketinginfo.hu - 2017-04-18 11:11
Márkák

Április elején indította el a Lufthansa digitális kampányát "Lufthansa Memory Network" címmel.

Az online kampány célja, hogy utazásra ösztönözzön azáltal, hogy lehetővé teszi az utazás szerelmeseinek élményeik megosztását a http://www.lufthansa-memory-network.com/ platformon. Az új webhelyen az utazók megoszthatják egymással emlékeiket, és a hozzájuk hasonló felfedezők úti élményeit is megismerhetik. A kampány az egyéni, személyes úti élmények megosztásán keresztül kívánja másokban is felkelteni a vágyat az utazásra.

A platform a neurális hálózatok mintájára szerveződő, online fényképalbumként működik. A felhasználók összegyűjtött emlékeit többek között úti cél, aktivitás, dátum és más releváns kulcsszavak szerint rendszerezi. A felhasználók Facebook, Twitter vagy e-mail fiókjukon keresztül jelentkezhetnek be a platformra, és a helyszínt, évet, alkalmat és az emlék más jellemzőit megadó címkékkel ellátva tölthetik fel kedvenc utazásukról szóló fényképüket. A hálózaton belül aztán más utazók emlékeit is elérhetik kulcsszavas kereséssel vagy a képek év, földrész vagy ország szerinti szűrésével, sőt hozzá is szólhatnak mások fényképeihez. A felhasználók értesítést kapnak, ha valaki más is az övékhez hasonló emléket tölt fel. A fényképet feltöltők automatikusan ajándéksorsoláson vesznek részt, amelyen például a Lufthansa valamelyik európai járatára jegyet, elektronikus címkével ellátott Rimowa bőröndöt vagy GoPro HERO5 Black fényképezőgépet nyerhetnek.

A kampány a Lufthansa örökségre és múltjára hívja fel a figyelmet, mely téma egész évben fontos szerepet játszik a légitársaság kommunikációjában.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Budapesti söröző a Lufthansa sörtérképén
  Több ezer embert vesz fel a Lufthansa
  Ötven éve repül Budapestre a Lufthansa
  A Lufthansa promócióval ünnepel
  Új étkészlet a Lufthansa turista osztályán
  Program pályakezdőknek a Lufthansától
  Látványos fényjáték a Lufthansatól

További hírek ebben a kategóriában

A Decathlon új irányvonala
5,7 milliárd forintos tőkeemelés...
Egyedülálló beruházás a BioTechU...
Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár...