Hírek
20231 hír az adatbázisban
PR ügynökséget választott a Rendi
Marketinginfo.hu - 2017-04-13 15:29
PR

A Rendi takarítóközvetítő startup a SAKKOM Interaktív pr ügynökséget választotta partnerének az éves pr stratégia kialakításához és sajtókommunikációs feladatainak ellátásához.

A SAKKOM Interaktív csapata a decemberi tendert követően, két sikeres próbaprojekt keretében bizonyított, aminek köszönhetően a Rendi takarítóközvetítő őket választotta pr ügynökségének. "A sajtókommunikációs feladatok mellett employer branding, content marketing és online kampányokon dolgozunk majd együtt a SAKKOM-mal" - magyarázta Csillik Timur, a Rendi ügyvezetője. "Régóta kerestünk egy olyan pr ügynökséget, akivel hatékonyan tudunk együtt dolgozni, és eredményeket felmutatva tudják támogatni a céljainkat. Az eddigi közös projektek azt bizonyították számunkra, hogy a SAKKOM csapatában végre ilyen partnerre leltünk, ezért esett rájuk a választásunk" - tette hozzá Udvardy Szabolcs, a Rendi marketingigazgatója.

A 2015-ben induló takarítóközvetítő cég októberben nyitotta meg lengyelországi irodáját Varsóban, a következő cél pedig Románia meghódítása. Magyarországon a legutóbbi mérföldkő a pécsi kirendeltség elindítása volt. "Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy egy újabb területen bizonyíthatunk, és hogy a Rendi fiatalos, dinamikus startup csapatával dolgozhatunk együtt. Külön kihívás számunkra a szolgáltatás megismertetése és a takaríttatással kapcsolatos szemléletformálás, nem csupán a fővárosi célközönség, hanem a potenciális vidéki vásárlók körében is" - tette hozzá Árok Bianka, a SAKKOM Interaktív ügyfélkapcsolati igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A SAKKOM nyerte a VELUX pr tenderét
  A SAKKOM-ot választotta a Automax.hu
  A Batiste közösségi kommunikációjáért felel a SAKKOM Interaktív
  Játékforgalmazó ügyfél a SAKKOM-nál
  A Sakkom-ot választotta a JátékNet.hu
  Telekommunikációs vállalat a Sakkom új ügyfele

További hírek ebben a kategóriában

A Morpho a kika új kommunikációs...
Influencer Festival Budapesten
Átadták az Év Gyára díjakat
A Progressive-vel dolgozik a CIB...