Hírek
22638 hír az adatbázisban
A legjobb munkáltatók között a Philip Morris
Marketinginfo.hu - 2017-04-13 11:08
CSR

A Philip Morris International hazai leányvállalata 2016-ot követően idén ismét elnyerte a "Top Employer" minősítést Magyarországon.

Az anyavállalat pedig kiérdemelte a Top Employer Europe 2017 és a Top Employer Global 2017 elismerést. Az ennek alapjául szolgáló HR felmérésen a Philip Morris Magyarország Kft. csaknem minden vizsgált területen magasabb pontszámot ért el a tavalyi eredményéhez képest. A Top Employers Intézet különösen jónak értékelte a vállalatot a tehetségmenedzsment, a munkaerő-tervezés és a teljesítménymenedzsment szempontjából.

A Top Employer díj egy nemzetközi minősítés, amellyel több mint negyed évszázada a HR területen kiemelkedően teljesítő vállalatokat ismerik el világszerte az alapján, hogy milyen munkahelyi környezetet biztosítanak a munkavállalóik számára. Ennek kapcsán olyan kategóriákat értékel a Top Employers Intézet, mint a tehetség-gondozás, a fejlesztés és képzés, a karriertervezés és -menedzsment, az új munkavállalók kiválasztása és integrálása, a kompenzáció és juttatások, valamint a vállalati kultúra.

"Büszkék vagyunk az elismerésre, és arra, hogy a Philip Morris Magyarország Kft.-nek csaknem minden vizsgált területen sikerült előrébb lépnie a 2016-ban elért pontszámokhoz képest. A Top Employers Intézet felmérése külső minőségbiztosítást jelent a vállalatunknak, amelynek segítségével azokat a pontokat is feltérképezhetjük, ahol érdemes még fejlődnünk. Úgy gondolom, ez a szakmai elismerés fontos visszajelzés, nem csak a vállalat munkatársainak és az iparágban dolgozó kollégáknak, de a munkaerőpiac szereplői számára is."- mondta Bukovszky Klára, a Philip Morris Magyarország Kft. tehetség-toborzásért és kiválasztásért felelős szakértője.

2017-ben a Philip Morris International világszerte 29 országban nyerte el a Top Employer minősítést, az európai régióban Magyarországon túl 19 további leányvállalat kapta meg a kitüntetést. "Ez a díj nem csak a magas szinten elismert munkahelyi környezetünket tanúsítja, hanem azt is, hogy elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés iránt." - mutatott rá Kulcsár Géza, a Philip Morris Magyarország Kft. HR vezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újrahasznosító központot épített Magyarországon a Philip Morris
  Az UniCredit Top Employer elismerést kapott 2020-ban
  "PMI IMPACT" kezdeményezés a Philip Morristól
  Országszerte gyűjtik a cigarettacsikkeket
  Kelet-Európában még kaszál a Philip Morris
  Kiskereskedőkkel pereskedik a Philip Morris
  Védjegybitorlás miatt perel a Philip Morris

További hírek ebben a kategóriában

Fenntartható lean szemléletmód
A BorsodChem elnyerte az EcoVadi...
Játékok és 1,2 tonna tartós élel...
Rekordot döntött a Mikulásgyár g...