A Boomerang csatorna és a DIGI pályázatának ötletindító gondolatai
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-04-13 09:47
Outdoor/indoor

Néha egészen apró dolgok is elegendőek ahhoz, hogy szebbé tegyék a mindennapokat.

A gyerekekre különösen igaz ez: nem is gondolnánk, egy barátságos, vidám hangulatú környezet mekkorát dobhat azon, hogy érzik magukat és mennyire szeretnek óvodába, vagy iskolába járni. Ez adta a Boomerang csatorna és a DIGI pályázatának ötletindító gondolatát, hogy az óvodák álmodják meg, milyen falfestésnek örülnének legjobban a gyerekek, és az ovisok által készített rajzot, festményt, kollázst, montázst, mozaikképet vagy bármilyen más alkotást a szervezők, a Mosolyfestők alapítvány közreműködésével, megvalósítják egy óvodában.

'Miért pont állatok? Mert a gyerekek imádják az állatokat, és ha már élő állatot többnyire praktikus okokból nem tarthatnak a közintézményekben, legalább dekoráció formájában jelenjenek meg a falakon.' Mondta a Boomerang csatorna marketingkommunikációs vezetője, Kiss Ágnes. 'A Boomerang csatornán a gyerekek kedvenc állatos meséi, a Tom és Jerry, a Scooby-Doo, a Garfield, a Tapsi hapsi, és sok más kedvenc láthatók, így jó ötletnek tűnt, hogy ezeket a kedvenceket is beleszőhessék a gyerekek a megálmodott fali dekorációba, ha úgy tartja kedvük.'

A Mosolyfestők alapítvány, Nógrádi-Molnár Kinga és Varga Fruzsina elkötelezett csapata gyakran jár közintézményeket szépíteni: festettek már ki bölcsőde teljes külső falát, tavaly a Cartoon Network csatornával karöltve kifestették a Vasúttörténeti park-kissé már verzett- betonkerítését is. De arra is volt példa, hogy egy gimis osztály falára Michael Jacksont, Adam Sandlert, Kurt Cobaint kérték a diákok.

Az Állati óvoda pályázat szervezői, a Boomerang csatorna és a DIGI arra kéri az óvodákat, az őket képviselő óvodapedagógusokat és szülőket, hogy alkotásaikat töltsék fel a www.digi.hu/allatiovoda felületre 2017. április 1-30. között.

A nyertes csoport és/vagy óvoda kiválasztása két körös lesz: az első körben nyilvános online közönségszavazáson dől el, hogy melyik a 10 legjobb rajz majd a legjobb 10 alkotásból a szakmai zsűri választja ki a legjobbakat.

Nyeremények:
 
  • I. helyezett: Megszépítjük, kifestjük az óvoda/ óvodai csoport egy közösségi terét 350 000 ft értékben
  • II. helyezett: Állatkerti belépők egy szabadon választott állatkerbe 45 000 Ft értékben
  • III. helyezett: Boomerang-ajándékcsomag a csoport minden tagjának

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Óvodai felújítással ünnepelt az Alföldi jogutód
  Óvodának segített a Femina.hu és a Pölöskei Szörp
  2.000.000 Ft értékű támogatás az Auchan az Ifjúságért Alapítványtól
  Megnyílt a Mercedes óvoda
  Óvodát újítottak fel a Tigáz önkéntesei
  Átadták a naptejeket az óvodáknak
  Több mint 400 óvoda indult a dm pályázatán
  Ovis autóversenyt szervezett a Vatera

További hírek ebben a kategóriában

Ökotudatosságot népszerűsít a Vi...
Négyszázan ragadtak ecsetet az E...
A Danone legnagyobb szűrőprogram...
Autistic Art a Várkert Bazárban