Hírek
20217 hír az adatbázisban
MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések 2017
Marketinginfo.hu - 2017-04-12 13:58
CSR

2017. április 28-án kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum idei első Katalizátor Műhelybeszélgetése.

Az eseményen 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán díjazott vállalatok mutatják be személyesen társadalmi befektetési kezdeményezéseiket a Budapest Bank székházában.

A vállalatok támogatói tevékenységeinek gyakorlati kérdéseire, megoldásaira fókuszáló szakmai találkozó célja, hogy alkalmat teremtsen a MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására, így az eseményekre ezúttal is érdemes ellátogatnia a téma iránt érdeklődő szakembereknek.

Az április 28-i eseményre meghívott vállalatok: a Budapest Bank, a dm, az Erste Bank, a K&H Csoport, a Szerencsejáték Zrt. és a Telenor.

A Magyar Adományozói Fórum az idei rendezvényeken a hagyományoktól eltérő módon, megújult programstruktúrával várja a vállalati és a civil szféra képviselőit: a vállalatok prezentációit követően a résztvevők csoportokba osztva, "forgószínpados" beszélgetések során, interaktív módon ismerkedhetnek meg a példamutató vállalati programok műhelytitkaival. Az eseményen ismerkedésre, a kapcsolatok építésére és a tapasztalatcserére is lehetősége lesz a résztvevőknek.

A Magyar Adományozói Fórum államtól és pártoktól független, egyesületi formában működő szakmai ernyőszervezet, amely a társadalmi ügyeket támogató hazai üzleti és non-profit szervezeteket tömöríti.

Elsődleges célja, hogy hazánkban is széles körben megismertesse és meghonosítsa a felelős társadalmi befektetések professzionális módszereit és eszközeit, és ezáltal segítsen a vállalatoknak, alapítványoknak, magánszemélyeknek abban, hogy egyre többen, egyre többet és egyre hatékonyabb módon fektessenek be a társadalomba.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bővült a Felelős Támogató Védjegy birtokosainak köre
  MAF: erősebb felelősségvállalás kell
  dm Jótettekkel egy jobb világért pályázat
  Katalizátor Műhelybeszélgetés a MAF-tól
  Katalizátor Műhelybeszélgetések a MAF-tól
  A legsikeresebb hazai vállalati támogatások műhelytitkai
  Katalizátor Műhelybeszélgetések a MAF-tól

További hírek ebben a kategóriában

Innovatív megoldásokat díjazott ...
Az E.ON a Magyar Vízilabda Szöve...
A Vodafone és az ESL nemzetközi ...
Megvannak az E.ON Energy Globe d...