Hírek
23446 hír az adatbázisban
E.ON mobil app a közvilágításban
Marketinginfo.hu - 2017-04-07 17:40
Digitális

Az E.ON területén már 59 településen elérhető a közvilágítási hibabejelentő applikáció.

Az E.ON kiemelt hangsúlyt fektet közvilágítási hálózatának karbantartására, valamint a fellépő közvilágítási hibák gyors javítására. Ezért fejlesztett ki egy új, mobil eszközön használható alkalmazást, amellyel ügyfelei bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt meghibásodást, azokról a településekről, ahol az E.ON javítja a közvilágítást. Legyen szó kiégett izzóról, sérült lámpatestről, vagy bármilyen megrongált és emiatt veszélyessé váló eszközről, az alkalmazáson keresztüli hibajelzés segítségével az E.ON szakemberei még rövidebb időn belül tudomást szereznek a problémáról, így gyorsabban elkezdhetik a hiba elhárítását, javítását.

A Közvilágítási hibabejelentő applikáció használata rendkívül egyszerű és gyors, hiszen az alkalmazás érzékeli (GPS koordináták segítségével), hogy pontosan hol van bejelentő, honnan küldi a hibabejelentést, így csak a hiba jellegét kell pontosítani néhány fotó és beazonosítást segítő adat beküldésével.

Egy gyors regisztráció után - amit elegendő egyszer megtenni - az alkalmazás már használható is. Amennyiben a GPS koordináták alapján olyan területen tartózkodik a felhasználó, ahol a szolgáltatás igénybe vehető és közvilágítási hibát észlel, csak egy fényképet kell készítenie az alkalmazás segítségével, meg kell adnia a hiba beazonosításához szükséges információkat, hogy ezzel is könnyítse a hibaelhárítást. Ha épp nincs a bejelentés helyszínén rendelkezésre álló adatkapcsolat, akkor a legközelebbi kapcsolódásnál akár WIFI, akár mobil internet segítségével az applikáció elküldi a bejelentést.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megállapodás az E.ON és a Madárkórház Alapítvány között
  Mire költenének legtöbbet a magyarok az otthonukban?
  E.ON Pro Bono pályázat
  Művészet és tudomány találkozását támogatja az E.ON
  Díjazta beszállítóit az E.ON
  E.ON kutatás az elektromos melegítő eszközökről
  E.ON az E-World kiállításon
  "Élet Európában" E.ON - Kantar felmérés
  A németek közel fele napenergiával szeretné fűteni a lakását
  Szélenergiába fektet az E.On
  CSR díj az E.ON-nak

További hírek ebben a kategóriában

Te mit kezdesz azokkal, akik nem...
Megvannak ‘Az Év Honlapja&...
Már minden hetvenedik dolgozóra ...
Így találd meg a tökéletes domai...