Hírek
21755 hír az adatbázisban
Megnyitott a Rossmann 200. üzlete
Marketinginfo.hu - 2017-04-03 12:36
Kereskedelem

Tovább bővíti magas színvonalú bolthálózatát a Rossmann Magyarország: idén Lajosmizsén, Budapesten a Háros utcában új üzleteket nyitott, míg Szegeden és Kiskunhalason meglévő üzleteit bővítette.

A drogérialánc most a 200-dik üzletét nyitotta meg a Csepel Plázában. Március 23-tól a csepeli új üzlet 300 négyzetméter eladóterületen várja a vásárlókat több mint 10 000 féle termékkel.

A Rossmann első boltjával 1993 decemberében találkozhattak a vásárlók Debrecenben, azóta minden évben folyamatosan új üzletekkel bővül a drogérialánc hálózata vidéken és a fővárosban is. A 200-dik üzlet megnyitásának alkalmából a vállalat a Nagycsaládosok Csepeli Egyesületén keresztül 200 Rossmann sajátmárkás termékeket tartalmazó csomaggal segíti a helyi családokat.

"A Rossmann életében fontos mérföldkőhöz érkeztünk 200-dik üzletünk megnyitásával. Minden egyes bolt átadásakor bízunk abban, hogy az adott település és a környék lakói életének legtöbb pillanatában ott lehetünk termékeink révén, legyen szó szépségápolásról vagy a mindennapos háztartási feladatokról. Ez alkalommal 200 csepeli család is megismerheti termékeinket a Nagycsaládosok Csepeli Egyesületével való együttműködésünknek köszönhetően" - mondta el Flórián László, a Rossmann Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Rossmann Magyarország a tavalyi évben az előző évhez képest 20%-kal költött többet beruházásokra, közel 2 milliárd forintot, míg 2016-os bruttó forgalma 68 milliárd forint volt, ami 11,73%-os növekedést jelent 2015-höz viszonyítva. Ezen felül a vállalat tavaly több mint 10%-kal bővítette a munkavállalói számát is, 2016 végén már összesen 1 430 főt foglalkoztatott bolthálózatában és üllői központjában.

A Rossmann mindig arra törekszik, hogy üzleteit a vásárlók számára könnyen megközelíthető helyeken - városközpontokban, sétálóutcákon, bevásárlóközpontokban - legyenek. A vásárlói kényelem javítása és az egységes üzletkép kialakítása érdekében boltjai folyamatosan megújulnak nem csak a külső és belső terek tekintetében, hanem a termékkínálat szempontjából is, amely mindig az aktuális igényekre van szabva.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Rossmann a Progressive Reklámügynökséget választotta
  Kivonták a forgalomból a Rossmann puffasztott kukorica ostyáját
  3,6 millió a koraszülött kisbabák megsegítésére
  Forgalomnövekedést vár a Rossmann a következő két évben
  Rossmann divatbemutató a Lupa-tó strandján
  A legnagyobb Rossmann drogéria nyílik Budapesten
  Díjazták a Rossmannt
  A Rossmanné az Év Boltja
  Felújít a Rossmann
  Elismerés a Rossmann-nak
  Rossmann nyílt a Pólusban
  Két üzletet is nyit a héten a Rossmann
  Rossmann fesztiváldrogéria nyílt a Szigeten
  Újabb drogéria a Rossmanntól

További hírek ebben a kategóriában

Saját webáruház vagy bérelt? Elő...
Hogyan zajlik a csepegtető öntöz...
Megváltozik az AliExpress üzleti...
ALDI és az E.ON együttműködése