Hírek
22463 hír az adatbázisban
Új Baba reklámfilm az Unilevertől
Marketinginfo.hu - 2017-03-28 16:47
Reklám

A Geometry Global cégcsoporthoz tartozó Ogilvy & Mather készítette a Baba idei, 2017-es reklámfilmjét, amely már látható a televíziók képernyőin.

Az idei kampány fő üzenetei a mindennapok forgatagába csempészett apró örömök és a magunkra szánt pillanatok fontossága, amelyeket a már 3 éve megszokott finom humorral mutatnak be a korábbi évekből már ismert család szereplői.

Március eleje óta már látható az Unilever márkához tartozó Baba új reklámfilmje. A filmet a WPP csoporthoz tartozó Ogilvy & Mather kreatív koncepciója alapján az Umbrella készítette el. A 30 másodperces spotban újra találkozhatunk a korábbi évekből megismert családdal, sőt az idő elteltével bővült a család egy kislánnyal. A reklám a mindennapok forgatagába csempészett, magunkra fordított pillanatok fontosságára hívja fel a figyelmet, amely jól tükrözi a márka egyik legfontosabb értékét, a törődést.
Benesch Ferenc, az Ogilvy & Mather kreatív igazgatója nagyon büszke a Baba marketing csapatával folytatott több éves munkára: "Csodálatos, hogy a Baba kampányt évről évre, folytatni tudjuk - ez Magyarországon egyáltalán nem megszokott dolog."

Majkut Sarolta, az Unilever Baba márkájának brand managere az elejétől végigkísérte a közös munkát, amelyről röviden így nyilatkozott: "Rendkívül jó érzés, hogy a többéves együttműködés eredményeként idén is egy olyan kampányfilm készült, amely konzekvensen illeszkedik a márka egyik legfőbb üzenetéhez, mégis új lendületet kapott a család központi személyéhez - az anyához forduló kommunikációs gondolattal, és az erősebb termék jelenléttel."

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mikortól van szükség evőeszközre egy kisbaba mellett? (x)
  Milyen a jó babaruha? (x)
  Babakelengye a kezdetekhez (x)
  Az Unilever jótékony célú kommunikációja
  Harminc éves az Ogilvy Budapest
  Társadalmi plakátkampány az Ogilvy/Geometry-től
  Több díjat is nyert a Geometry Global
  Új reklámfilmmel jelentkezik a Baba
  Személyre szabott Anyák napi köszöntés a Babától
  Baba-popsi krémeket teszteltek
  Konferencia a Baba-Mama marketingről

További hírek ebben a kategóriában

Nemzetközi Nőnap a Lush-nál
Eljárást indított a hatóság az A...
Valentin napi ajándékok a MINI-t...
Korbácsoljátok fel a vágyat term...