Hírek
20073 hír az adatbázisban
Idén is Szentkirályi ásványvízzel frissíthetnek a futók
Marketinginfo.hu - 2017-03-28 13:48
Márkák

Kasza Tibi Túróczi Réka hosszútávfutóval készül a Vivicittára.

Idén a Szentkirályi Fuss neki! elnevezésű programja keretében Túróczi Réka hosszútávfutó, a több félmaratoni és maratoni versenyt is a háta mögött tudó sportoló nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy a következő hetekben felkészítse Kasza Tibi énekest, műsorvezetőt a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 5 km-es távjára.

"Én úgy tekintek magamra, mint biztató példára. Ha valaki már látott engem, akkor tudja, hogy az alkatom totálisan összeegyeztethetetlen a futással. De ha én meg tudom csinálni, akkor bárki meg tudja. Úgy tekintsetek rám, hogy ha a Kaszának menni fog, nekem is. Amit minden futótól elvárok a táv teljesítése közben, hogy amikor megelőz, legyen hozzám egy biztató szava." - mondta el Tibi a felkészítés során.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft-nek köszönhetően a több tízezer futót megmozgató verseny résztvevői biztos nem maradnak szomjan: 2017-ben szinte már hagyományőrző módon, második alkalommal lesz a futószezon első nagy jelentős rendezvénye, a Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize a Szentkirályi. A frissítőállomásokon és a befutócsomagban megtalálható természetes ásványvíz biztosítja majd a versenyzők megfelelő hidratációját.

"A sport elengedhetetlen része az életünknek, az egészséges életnek, ahogy a megfelelő folyadékbevitel is, ezért tökéletes alkalom ez arra, hogy példát mutassunk, és támogassuk ezt a rendezvényt. Egyre népszerűbb trend az egészséges életmód, egyre többen sportolnak, de rohanó életmódunk miatt valahogy elfelejtkezünk a szükséges hidratációról. A Vivicitta futóit mi biztosan emlékeztetjük majd a frissítőállomásokon, és reméljük, hogy így mások figyelmét is ráirányíthatjuk a gondos folyadékfogyasztásra." - magyarázta Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újabb szavazás a Szentkirályi Tehetségprogramban
  Nőtt az alkoholmentes italok fogyasztása
  A Káli-medence Kerékpártúra
  A hazai ízesítetlen ásványvízpiac
  Megyei érték lett a Szentkirályi ásványvíz
  Ők a Szentkirályi Tehetségprogram győztesei
  Bajuszt növesztettek a Szentkirályi ásványvizek
  A vesekő megelőzését támogatja a Szentkirályi
  Megvannak a Szentkirályi Tehetségprogram nyertesei
  Sportszerűségért díjazott a Szentkirályi
  Rekord a Runway Run-on

További hírek ebben a kategóriában

Kötelezettségvállalással zárult ...
Bővíti európai gyárát Rácalmáson...
A Hunguest Hotels üzemelteti maj...
Jelentett a Scania