Hírek
22555 hír az adatbázisban
Új vezérigazgató a LeasePlan Hungária élén
Marketinginfo.hu - 2017-03-27 17:10
Karrier

Hazánk egyik vezető flottakezelő vállalata, a LeasePlan Hungária Zrt. irányítását 2017. április elsejétől Pesti Tímea, a sok éves vezetői tapasztalattal rendelkező, eddigi kereskedelmi igazgató veszi át.

Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. új vezérigazgatója az elmúlt hat évben a vállalat kereskedelmi igazgatójaként jelentős szerepet töltött be a nemzetközi vállalatcsoport hazai sikereiben.

A szakember autóiparági tevékenysége előtt a stockholmi tőzsdén jegyzett, svéd piacvezető HL Display Hungary-t, egy évtizeden keresztül irányította ügyvezető igazgatóként, illetve a skandináv vállalatcsoport közép-kelet európai régiójáért volt felelős. Ezt megelőzően a világ egyik vezető gyógyszervállalatánál, a Novartis Hungáriánál kereskedelmi igazgatóként tevékenykedett.

"Az elmúlt évek sikeres kereskedelmi stratégiájának köszönhetően 2016-ban 10%-os volumen növekedést értünk el. Úgy gondolom, hogy a LeasePlan magyarországi leányvállalata szolgáltatásaira és megbízható nemzetközi hátterére alapozva, a jövőben is a piac általános trendjén túlmutató üzleti növekedést hozhat. 2017-ben megmutatkozik a vállalat új stratégiai iránya, még jobban kihasználva a vállalatcsoporton belül rejlő szinergiákat. Az "igény szerinti mobilitás" felé haladunk, illetve a LeasePlan nagy lehetőséget lát a magán és KKV szektort célzó lízingben" - mondta el az új vezérigazgató.

Tímea 3 gyermek édesanyja, szabadidejében is aktív életet él, sokat sportol és igyekszik családjával minél több értékes időt eltölteni.

A leköszönő vezérigazgató, Roelof Hansman hét évig töltötte be a LeasePlan Hungária Zrt. első számú vezetői posztját. A tapasztalt szakembert a LeasePlan csoport svédországi leányvállalatának ügyvezetőjévé nevezték ki.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kereskedelmi igazgató a LeasePlan hazai leányvállalatánál
  Új tulajdonosi kézben a LeasePlan
  Új Kereskedelmi Igazgató a LeasePlan Hungáriánál

További hírek ebben a kategóriában

Új ügyvezető igazgató a Hankook ...
Heikki Laine az NNG új marketing...
Miért éri meg munkaerő-kölcsönző...
A Tommy Hilfiger Avery Bakert ne...