Hírek
22763 hír az adatbázisban
Újabb elismerést kapott a Xerox
Marketinginfo.hu - 2017-03-24 15:14
CSR

A Xerox a világ tizenhárom legetikusabb vállalatának egyike lett.

Az etikus üzleti folyamatok mellett kiálló és azok elterjedését elősegítő Ethisphere Institute 2017-ben is a világ legetikusabb vállalatai közé sorolta a Xeroxot, mert elkötelezett az etikus üzleti magatartás gyakorlásában. A technológiai világcég egyike annak tizenhárom vállalatnak, amely ezt a kitüntetést az intézet megalapítása óta, azaz immár tizenegy esztendeje folyamatosan elnyeri.

"Az elmúlt tizenegy évben láttuk, ahogy megváltoznak a társadalmi elvárások, folyamatosan újradefiniálódnak a törvények, illetve a szabályozások, valamint a világpolitika légkör is átalakul. Egyúttal azt is figyelemmel kísértük, hogyan reagálnak ezekre a folyamatokra a világ legetikusabb vállalatai közé sorolt cégek. Ők világszerte befektettek a helyi közösségekbe, stratégiai fontosságúvá vált számukra a befogadás és a sokszínűség megőrzése, továbbá a hosszútávúságra fókuszáltak a fenntartható üzleti előnyök elérésekor." - hangsúlyozta a világ legetikusabb vállalatai felé intézett gratulációjában Timothy Erblich, az Ethisphere Institute vezetője.

A Világ Legetikusabb Cége (The World's Most Ethical Company) értékelés a rangos Ethisphere Institute etikai hányados (EQ) besorolásán alapszik, amely hosszú évek kutatásainak, szakértői munkájának eredményeként született meg. Az EQ meghatározása objektív, egységes, szabványosított szempontrendszer szerint zajlik, és számos területre kiterjed. A felmérés elkészítése során a vállaltirányítás, a kockázatok, a fenntarthatóság, a vállalati működés és az etika vonatkozásában is megvizsgálják a cégeket. A végleges pontszám öt fő kategória eredményei mentén áll össze. Ezek az etika és megfelelőségi program (35%), a társadalmi szerepvállalás és felelősségvállalás (20%), a vállalati kultúra (20%), a vállalatvezetés (15%) illetve az irányítás, innováció, és reputáció (10%).NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezek a világ legetikusabb vállalatai 2022-ben
  A Xerox a világ legetikusabb vállalatai között immár 12 éve
  A Xerox másképp folytatja
  Applikációkra és optimalizálásra költenek a kkv-k 2018-ban
  A Xerox fenntarthatósági céljai
  Újra elismertek a Xerox-ot
  A világ legjobb száz fejlesztője között a Xerox
  Elismerés a Xeroxnak
  Újra nyert a Xerox
  Ismét a világ legetikusabb vállalatai közt a Xerox
  A Xerox ügyfélszolgálata a legjobbak között
  Fenntarthatósági indexben a Xerox

További hírek ebben a kategóriában

Minden újonnan nyíló ALDI parkol...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Csökkentette a szalámik csomagol...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...