Hírek
22365 hír az adatbázisban
Összefogott az UniCredit és a Waberer’s
Marketinginfo.hu - 2017-03-17 09:48
CSR

Bútorokkal teli Waberer's kamion érkezett február végén a Hajdú-Bihar megyei Toldra. Az UniCredit adománya a nehéz körülmények között élő gyerekeket és családjaikat felkaroló Igazgyöngy Alapítvány munkáját segíti.

A két nagyvállalat összefogása nemcsak a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, de a különböző szektorokon belüli együttműködés lehetőségeire is felhívja a figyelmet.

Az egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségben, Berettyóújfalu környékén működik az Igazgyöngy Alapítvány: munkatársai komplex fejlesztő munkát végeznek, melyben az esélyteremtés kiemelt szerepet játszik. A térség számos településén közel 700 gyerek művészeti nevelését végzik, "jó gyakorlattá" vált szociális projektjeik az ott élők krízishelyzeteinek elhárítását, életminőségének javítását és a közösségépítést célozzák. Minderre nagy szükség van, mert a gyermekek és családjaik lehetőségei rendkívül korlátozottak. Az Alapítvány munkatársai fáradhatatlanul dolgoznak egy jobb és élhetőbb világért, nemes küldetésüket pedig az UniCredit Bank és a Waberer's International Zrt. is segíti.

A nagybank és a piacvezető fuvarozó vállalat összefogása tette lehetővé, hogy a használt, de jó állapotú bútorokból álló nagy értékű adomány eljusson a Hajdú-Bihar megyei kis zsákfaluba, Toldra, ahol azt már nagyon várták.

L. Ritók Nóra, az alapítvány igazgatója szerint az adomány hatalmas segítség a községben élőknek. A bútoroknak köszönhetően szebb körülmények között tanulhatnak és dolgozhatnak, az esztétikusabb környezetben végzett munka pedig kihat a közösség értéktudatára is. Az adomány egy része a toldi kultúrházba kerül, de jut belőle a baba-mama klubnak, a község tanodájának, az óvodának és a családsegítőnek is. Egy új közösségi tér kialakítását is tervezik, ahol az alapítvány képzéseket tarthat - a bútorok itt is jó szolgálatot tesznek majd.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Veszteséggel zárta a 2019-es évet a Waberer\'s
  Új vezérigazgató irányítja a Waberer's Internationalt
  Innovatív megoldásokat díjazott az UniCredit
  Európai Top Employer 2018 elismerést kapott az UniCredit
  Az UniCredit új szlogent kreált
  Globális elismerést kapott az UniCredit
  Az UniCredit öt kiválósági díjat kapott a Euromoneytól
  A Waberer’s lezárta a Link és a Link Services felvásárlását
  Új időszak a Waberer’s csoport életében
  Orvosiműszer-adomány az UniCredit Banktól
  Az Igazgyöngyé az UniCredit 5.000 eurója
  Adománnyal ünnepelt az UniCredit
  Koraszülötteket támogatott az UniCredit
  Égési sérült gyermekek ellátását támogatja az UniCredit
  Társadalmi innovációt támogat az UniCredit
  Gyermekkórháznak segít az UniCredit

További hírek ebben a kategóriában

p Kampányol a Próbakő
2020-05-12 09:01
Az anyák napján induló TescoMoms...
Anyák napi videóüzenetek a Maste...
Anyák napi köszöntés a BMW Group...
Anyák napjára készül a STRAND Fe...