Hírek
22398 hír az adatbázisban
Egyetemi versenyt indít a WIZZ
Marketinginfo.hu - 2017-03-10 15:09
CSR

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy WIZZ Youth Challenge néven nemzetközi esetmegoldó versenyt indít egyetemi és főiskolai hallgatók részére.

A verseny kiváló lehetőség a menedzserek következő nemzedéke számára, hogy a valós életből vett üzleti feladat megoldásával szakmai tapasztalatot szerezzenek. A verseny fődíja: korlátlan ingyenes utazás a WIZZ hálózatában egy éven át.

Az egyetemi vagy főiskolai BA/BSc vagy MA/MSc alap- vagy mesterképzésben aktív státusszal rendelkező hallgatók 2017. április 5-ig jelentkezhetnek a légiközlekedés és marketing témájú versenyre a https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge oldalon található regisztrációs lap kitöltésével, amelyet a wizzyouthchallenge@wizzair.com címre kell elküldeni.

Minden regisztrált csapat április 7-én megkapja az esettanulmányt, valamint a részletes útmutatót és háttéranyagokat. A megoldásokat 2017. április 21-ig kell majd beküldeni. A legjobb esetmegoldásokat beküldő csapatokat a WIZZ belső értékelése alapján hívják meg a 2017. május 18-án Budapesten rendezendő döntőre. A döntőbe jutott csapatok itt mutatják majd be megoldásaikat a Wizz Air vezetőségi tagjaiból és külső szakértőkből álló zsűri előtt

A győztes csapat tagjai egy évig korlátlanul utazhatnak a WIZZ hálózatában, amely jelenleg 40 országban működő 28 bázisáról 138 célállomást kapcsol össze több mint 500 útvonallal. A második és harmadik helyezett csapatok is ingyenes retúr repülőjegyet kapnak a Wizz Airtől.

Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: "Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságaként a Wizz Air büszke mindazon lehetőségekre, amelyeket az emberek számára biztosít - legyen az a kiváló minőségű légi utazás a legalacsonyabb viteldíjakon vagy a tehetséges, elhivatott WIZZ csapattagjaink számára biztosított lehetőség, hogy karrierjüket Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársaságánál építsék. Ezért örömmel indítjuk el a WIZZ Youth Challenge versenyt, amely módot ad a menedzserek következő generációjának arra, hogy próbára tegyék képességeiket és tudásukat, miközben szakmai tapasztalatot szereznek és iparági vezetőkkel találkozhatnak, tőlük kaphatnak visszajelzéseket. A Wizz Air elkötelezetten támogatja a légiközlekedés és menedzsment iránt szenvedélyesen érdeklődő hallgatókat, és izgatottan várjuk, hogy a budapesti döntőn személyesen is találkozhassunk a legjobb csapatokkal."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Szurkolói különgépeket indít Szófiába a Wizz Air
  A WIZZ Youth Challenge
  A Wizz Air Valentin-napi promóció
  Megvannak az új WIZZ nagykövetek
  Nőtt a Wizz Air adózott eredménye
  13 éves a Wizz Air
  Öt egyetemmel kötött partnerségi megállapodást a Wizz Air
  A Wizz Tours éves összegzése
  A Wizz Air 23 millió utast szállított 2016-ban
  A lengyelek kalandvágyóbbak, a románok gyerekbarátabbak
  Több utast szállított Wizz Air romániai járatain
  Promócióval ünnepel a Wizz Tours
  Új ügyvezető a Wizz Toursnál
  Egymillióan a Wizz clubtagok
  Új járatüzemeltetési vezető a Wizz Airnél

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő