Hírek
20377 hír az adatbázisban
Az Ericsson a női vezetőkért
Marketinginfo.hu - 2017-03-09 12:34
CSR

Az Ericsson missziója, hogy minél több lánnyal szerettesse meg a természettudományos pályát és célja, hogy 2020-ra munkatársainak 30% nő legyen.

Női vezetők számára hirdet újra ingyenes, nyílt, csoportos coachingot az Ericsson Magyarország. A programot 2016 márciusában nőnap alkalmából indította útjára az Ericsson, az első két sorozat lezárása után, a nagy sikerre való tekintettel újra meghirdetik. Így ismét 24 női vezető szerte az országból, különböző szektorokból kapja meg a lehetőséget a fejlesztési folyamatban való részvételre.

A cégen belül aktív, hosszú távú fejlődési ívbe illesztett coaching élet zajlik, ahol kiemelt szerepet kap az egyéni potenciál kibontakoztatása. Alulról és felülről jövő kezdeményezések integrálásával, külső és belső coachok együttes jelenlétével erősítik a coaching kultúrát.

A tavaly meghirdetett csoportos coaching tavaszi és őszi szériája olyan népszerűségnek örvendett a résztvevői női vezetők körében, hogy az Ericsson úgy döntött újra meghirdeti a programot, idén is nőnap alkalmából. A női vezetőknek most újra lehetősége nyílik részt venni ebben a kezdeményezésben, ezáltal is segítve önmagukat a céljaik elérésében. A 9 alkalmas programsorozat áprilisban indul, résztvevőit most is pályázat során választják ki.

A csoportos coaching egy fejlesztő folyamat, ahol vezetői témákat (mint például munka magánélet integráció, vezetői szereppel kapcsolatos kérdések, konfliktuskezelés, személyes márka építés) beszélnek át, egyéni fejlődési célok mentén. A program során fejlődik az empátia, az együttműködés, a tudatosság, a problémamegoldás, és a coachkészségek. Használva a többi résztvevő erőforrásait, új perspektívákkal, meglátásokkal, ötletekkel gazdagodnak a csoporttagok.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentős a női cégvezetők hatása a magyar gazdaságra
  Az Ericsson CSR tevékenységének hatásai
  Női vezetők aránya
  Összefog az ELTE és az informatikai ipar
  Az Ericsson, a K&H és a Tesco nyerték el MAF díjakat
  Ericsson: a tudomány mindenkié
  Okosruhák show-ja a Ericsson-tól
  Melyik a legintelligensebb vállalat 2015-ben?
  Ericsson: gondolatátvitel már 2020 előtt?
  Az Ericsson Magyarország lett az év intelligens nagyvállalata
  Középpontban a tanulás jövője

További hírek ebben a kategóriában

A Lavazza marad a Grand Slam-tor...
Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...