Hírek
23465 hír az adatbázisban
Támogatás a Duna Autó-tól
Marketinginfo.hu - 2017-03-06 14:40
CSR

1,5 millió forint támogatásban részesült a Szent Margit Kórház Intenzív osztálya.

Közel 200 négyzetméteren újult meg a Szent Margit Kórház egyik speciális egysége, a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály (KAITO). A kivitelezés során a Duna Autó Zrt. vállalta az osztály teljes területének festését és a helyiségek belső nyílászáróinak mázolását. A munkálatok elvégzéséhez szükséges alapanyagokat, eszközöket, valamint a festést végző szakembereket az autóértékesítéssel és szervizeléssel foglalkozó cég biztosította, 1,5 millió Ft. értékben. A támogatás összegéből két modern televíziót is ajándékoztak a Krónikus Belgyógyászati Osztálynak.

Az átadás alkalmából rendezett ünnepségen tegnap dr. Badacsonyi Szabolcs főigazgató köszönetet mondott a jelentős adományért a Duna Autó Zrt. vezetőinek és reményét fejezte ki, hogy - e partneri együttműködés a jövőben is folytatódik. A felújítás után a Szent Margit Kórház speciális részlegén dolgozó orvosok, ápolók modern, tiszta környezetben láthatják el a betegeket, ahol a szakemberek a veszélyeztetett életfunkciók pótlását illetve helyreállítását, ezzel együtt az intenzív megfigyelést végzik. Itt történik a műtétre váró betegek kivizsgálása, előkészítése, a műtéthez szükséges fájdalommentesség biztosítása, az operáció alatti és utáni szoros megfigyelés és ellátás is. Az osztályon állandó a vészhelyzet és az életmentés, ezért a felújítás megkezdése előtt, több szervezeti egység részéről is összehangolt előkészület zajlott. A munkavégzés zökkenőmentesen egy hét alatt befejeződött.

"Társaságunk számára mindig is kiemelten fontos volt a helyi szintű társadalmi felelősségvállalás. Több szociális intézményt, szervezetet támogatunk a III. kerületben és örömmel tölt el minket, hogy ezúttal a Szent Margit Kórháznak segíthettünk" - mondta Ormos Péter, a Duna Autó Zrt.igazgatója. Hozzátette: természetesen a kórház a jövőben is számíthat társaságunk támogatására. dr. Ferenczi Balázs a KAITO osztályvezető főorvosa megköszönte a gyors, precíz felújítást. Örömét és elismerését fejezte ki a Kórház menedzsmentjének, hogy ilyen kreatív kezdeményezésekkel is segítik az Intézmény fejlesztését.

A támogatásból a Krónikus Belgyógyászati Osztály két modern TV készüléket kapott. Itt is elvégezte a cég a készülékek működéséhez szükséges kivitelezést a megfelelő rögzítő konzolokkal, a TV adás vételéhez szükséges beltéri set-top boxokkal. Az egyik TV-t a társalgóban helyezték el, amely egy központi élet- tér az osztályon tartózkodó betegek számára. Itt televíziózással, közös programokkal, kézműves foglalkozásokkal töltik az időt. A másik készüléket egy négyágyas kórteremben üzemelték be. Dr. Majercsik Eszter főorvosnő személyes gondolatokkal zárta:"a betegek rendkívül örültek a televíziónak, várják a kedvenc sorozatuk kezdő időpontját, idejük nagy részében filmeket néznek".

Az ünnepség végén az örökbefogadó cég képviselői Ormos Péter igazgató és Gáspár Laci énekes, előadóművész, a Duna Autó Zrt. jótékonysági nagykövete egy jelképes, közös festéssel fejezték be az osztály felújítási munkálatait.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Stratégiai együttműködést kötött a Duna Autó a CATL és a Xiaomi
  Sallai Sándor lett a Duna Autó Zrt. új kereskedelmi vezetője
  Két új márkával bővül a Duna Autó Zrt. kínálata
  Élelmiszer adómány a Duna Autó-tól
  Ezredik autó a Duna Autó Zrt-nél
  Összefogtak a hazai Seat kereskedők
  Végetért a Telekom - Duna Autó nyereményjáték
  Skoda versenyautót rajzoltak a gyerekek

További hírek ebben a kategóriában

Megoldások a holnapért program
Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...