Hírek
20360 hír az adatbázisban
Megnyílt a 33. INTERSPAR hipermarket Érden
Marketinginfo.hu - 2017-03-03 15:17
Kereskedelem

A beruházásra mintegy 4,1 milliárd forintot fordított a SPAR Magyarország, mellyel 100 új munkahelyet is teremtett.

A több mint 7 ezer négyzetméteres, környezetkímélő technológiákkal megtervezett új bevásárlóközpont alapkövét még 2015 októberében tették le Érden, az Iparos úti autópálya-csomópont közelében. A bevásárlóközpontban helyet kapott egy több mint 3 ezer négyzetméteres INTERSPAR áruház, melyhez mélygarázst, shopterületet, illetve SPAR to Go egységet is építettek. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által átépített M7-es - Érd, Iparos úti autópálya-csomópont korszerűsítési munkáit a SPAR 400 millió forinttal támogatta.

Az üzletlánc saját beruházásban több mint 250 millió forintból a környező utakat is megújította, a Somogyvári úton a vízelvezetés kialakítására pedig 128 millió forintot fordítottak. A hipermarket szomszédságában pedig egy csaknem 200 négyzetméteres játszótér várja a gyermekeket. A beruházások segítségével a SPAR jelentősen hozzájárul Érd infrastrukturális fejlődéséhez.

"A SPAR folyamatos fejlesztéseket tervez 2017-ben Magyarországon, vállalatunk számára kiemelten fontos a hipermarketek folyamatos modernizációja és az expanzió is. Tapasztalataink szerint a főváros vonzáskörzetében élők számára fontosak a könnyen és gyorsan megközelíthető, jelentős mennyiségű parkolóhellyel és széles áruválasztékkal rendelkező áruházak, ezért döntöttünk az érdi beruházás mellett. A közel másfél évig tartó fejlesztés összesen 100 új munkahelyet teremtett, de korszerű és esztétikus munkakörnyezetet is kínál dolgozóinknak", mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR 1995-ben nyitotta meg az első INTERSPAR áruházat Győrben, és ezzel meghonosította a hipermarket formátumot Magyarországon. A 32. INTERSPAR Szekszárdon nyílt meg 2014 novemberében, a 33. INTERSPAR-t a vásárlók március 3-tól vehetik birtokba Érden.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Díjakat nyert a tatabányai INTERSPAR
  Új INTERSPAR épül Tatán
  Újabb négy üzletét modernizálta a SPAR
  Megújul a tatabányai INTERSPAR
  Félmilliárd forint a SPAR felújítására
  Öt üzletét modernizálta a SPAR
  1 milliárd forintból modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR-t
  Negyed évszádos jubileumát ünnepelte a SPAR Magyarország 2016-ban
  Új tulajdonoshoz került két INTERSPAR áruház épülete
  Megkezdte a SPAR az elektromosautó-töltők telepítését
  Korszerűsítik a zalaegerszegi Interspar áruházat
  Megújult a pesterzsébeti INTERSPAR
  Becsengetésre készül az INTERSPAR
  POS Services – SPAR Showroom
  Új Interspar épül Érden
  INTERSPAR hipermarket nyílt Szekszárdon

További hírek ebben a kategóriában

A PayPal együttműködést kötött a...
Kétmilliárd forintos beruházássa...
Változatlanul a Tesco áll a magy...
Átadták a pátyi ipari parkban az...