Hírek
20369 hír az adatbázisban
Kőröstej Dubajban
Marketinginfo.hu - 2017-02-23 10:53
Márkák

Magyarországot önálló standdal egyedüliként a Kőröstej csoport képviseli a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari rendezvényén, a Gulfood kiállításon.

Dubajban február 26. és március 2. között találkozhat a nagyközönség a világújdonságnak számító Hajdú gyros sajttal, amit a gyroshoz hasonlóan, nyárson sütnek, 7 kilogrammos tömbökben.

Egyedi standon mutatja be a Kőröstej csoport különleges sajtjait, illetve Magyarországot a dubaji Gulfood Show-n, amely a világ vezető, évenként megrendezett gasztronómiai szakkiállítása. A gasztronómia, a kiskereskedelem és a vendéglátás egyik legnagyobb seregszemléjén 120 ország képviselői vesznek részt február 26. és március 2. között a dubaji World Trade Centerben. Idén is a legújabb étel- és italkülönlegességek, legfrissebb konyhatechnikai eszközök, legnívósabb márkák kapnak helyet az 5 napos, különleges gasztronómiai eseményen.

A Kőröstej, amely Magyarország legnagyobb sajtgyártója és egyik legjelentősebb élelmiszer-exportőre, a rendezvényre világújdonsággal készül. "Az új Hajdú gyros sajthoz hasonló termékkel eddig egyetlen sajtgyártó sem jelentkezett a piacon. Ez az innovatív termék a gyros húsok helyettesítője, ami ráadásul a grillen is ugyanúgy viselkedik, mint a húsok. Semmilyen különleges előkészítést vagy kezelést nem igényel. Alapanyaga a sajtolimpián aranyérmet nyert, ma már idehaza is népszerű Hajdú grill sajt. A fejlesztés során ennek receptjét és gyártási technológiáját úgy alakítottuk ki, hogy akár 7 kilogrammos tömbökben is lehessen sütni, függőleges nyárson. Ez a Halloumi típusú sajt hő hatására nem olvad, viszont szépen pirul, íze kellemesen sós" - jellemezte a sajtot Dr. Riad Naboulsi, a Kőröstej csoport tulajdonosa.

Az 5 kontinens több mint 40 országába több százféle terméket szállító Kőröstej csoport élen jár a magyar sajtok külföldi népszerűsítésében. A párizsi SIAL Nemzetközi Élelmiszeripari Szakkiállításon és a kölni Anugán is rendszeresen nagy feltűnést kelt sajtspecialitásaival a vállalatcsoport, mely az ausztriai "Käsiade" Sajtolimpiáról már két aranyérmet hozott haza a Hajdú grill sajttal és joghurtsajttal.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kárpátaljai gyermekotthont segített egymillió forinttal a Kőröstej
  A Kőröstej csoportot ismét elismertek
  Kőröstej a Gulfood kiállításán
  Kampány a Bio tejért
  Kőröstej az arab piacon
  Kőröstej-sajt sikere az élelmiszeripari kiállításán
  Kőröstej siker Párizsban
  Ázsiában is terjeszkedik a Kőröstej a HAJDÚ sajtokkal
  Érmeket hoztak haza a Kőröstej sajtjai
  Országimázs-építésbe fogott a Kőröstej

További hírek ebben a kategóriában

Őrületes foci a Pepsivel
Új növényi italcsalád a Coca-Col...
Megújul az Accor Hotels
Folyékony műtrágyát is gyárt jún...