Hírek
20233 hír az adatbázisban
Nemzetközi elismerést kapott a K&H
Marketinginfo.hu - 2017-02-17 09:56
PR

A K&H Bank elnyerte a "Strukturált Befektetések és Derivatívák Legjobb Magyarországi Értékesítője 2017" díjat.

A Euromoney csoporthoz tartozó Structured Retail Products Limited (SRP) által megítélt szakmai elismerés a biztonságos szerkezet mellett kedvező hozamlehetőséget kínáló strukturált termékek legkiemelkedőbb kibocsátóit és forgalmazóit értékeli.

A Euromoney csoporthoz tartozó Structured Retail Products Limited (SRP) kutatócég évről évre világszerte górcső alá veszi a befektetési termékek egy speciális szegmensét jelentő strukturált befektetések és derivatív ügyletek kibocsátóit és forgalmazóit. Ennek eredményeként a K&H - 2014 és 2015 után újból - elnyerte a "Strukturált Befektetések és Derivatívák Legjobb Magyarországi Értékesítője 2017" díjat (Best Distributor, Hungary award in the 2017 European Structured Products & Derivatives Awards).

"Az általunk kínált befektetési termékeknél mindig arra törekszünk, hogy a leginnovatívabb befektetési megoldásokat és a lehető legszélesebb kínálatot nyújtsuk a hazai befektetőknek, ezáltal mindenki megtalálhatja a saját céljainak és stratégiájának megfelelő eszközöket. A most díjazott termékeinket az ügyfelek már hosszú évek óta ismerik és szeretik kedvező hozamlehetőségük, de egyben biztonságos szerkezetük miatt. Részesedést kínálnak a részvénypiacok kedvező alakulásából, ugyanakkor árfolyamvédelmet vagy akár tőkevédelmet is nyújtanak a kockázatkerülőbb megtakarítóknak. Az SRP díj ennek a speciális befektetési piacnak a legrangosabb, a világ minden pontján ismert és elismert versenye. Az elmúlt év során 15 ilyen strukturált alapot bocsátottunk ki több mint 50 milliárd forint értékben, közel 15 000 ügyfélnek. Ezek közül a K&H prémium gyógyszeripari 3 származtatott alap volt a legnépszerűbb a hazai megtakarítók körében" - mondta el Zobor Zsuzsanna, a K&H Alapkezelő vezérigazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Félmillió forint a K&H-tól
  Mozgóbankkal újít a K&H
  Kulturális pályázatot hirdet a K&H
  Fiatal agrárszakembereket díjazott a K&H
  Stabilan a legjobb márkák között a K&H
  K&H a hátrányos helyzetűekért
  Ötödször lett az év bankja a K&H
  Elismerés a K&H-nak
  Az Ericsson, a K&H és a Tesco nyerték el MAF díjakat
  Ügyfélközpontúságáért díjazták a K&H-t
  A K&H lett az ország legjobb bankja
  Családbarát vállalatokat díjaztak
  Elismerés a K&H-nak

További hírek ebben a kategóriában

A CEOSZ kommunikációját támogatj...
A Morpho a kika új kommunikációs...
Influencer Festival Budapesten
Átadták az Év Gyára díjakat