Hírek
22661 hír az adatbázisban
Segítség a szmogban biciklizőknek
Marketinginfo.hu - 2017-02-15 15:55
CSR

Porálarcot kaptak a biciklis futárok Budapesten a 3M Magyarországtól.

A budapesti biciklis futároknak ajándékozott porálarcokat a 3M Magyarország, amelyet nemcsak a szmogriadó idején érdemes viselniük a forgalomban kerekezőknek. A maszkok könnyen viselhetők, többször használhatóak és védenek a szálló por okozta ártalmak ellen.

Ezen a télen a szmog alaposan megkeseríti a budapestiek életét. A fővárosban kialakult helyzet a biciklis futárokat az átlagembereknél jóval erőteljesebben érinti, hiszen ők munkájuk során aktív testmozgást végeznek a szabad levegőn, így valószínűleg több szennyezett levegőt szívnak be, és több káros anyag juthat a tüdejükbe.

Bár most néhány hétig jobb volt a helyzet, tegnap óta ismét érvényben van a szmogriadó, és az előrejelzések szerint péntekig nem várható javulás.

Ezért döntöttek úgy a 3M-nél, hogy a budapesti biciklis futárok számára ingyenesen biztosítanak porálarcokat, amelyek könnyen viselhetők, és megvédenek a szálló por ellen.

"Tudjuk, hogy a légzésvédelem kiemelt fontosságú, legyen szó veszélyes anyagokkal történő munkavégzésről, ház körüli teendőkről, vagy akár kerékpározásról" - mondta el Rádóczki Zoltán, a 3M Hungária Kft. alkalmazásfejlesztő munkavédelmi szakmérnöke. "Éppen ezért számos különböző légzésvédő áll vásárlóink rendelkezésére, amelyek közül most két típust szeretnénk a rendelkezésetekre bocsátani, hogy ezzel járuljunk hozzá egészségetek megőrzéséhez."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezért kell tekerni a biciklit (x)
  Ismerd meg a biciklis védelem nagyját, tudj meg többet az Abus márkáról! (x)
  Superbrands díjas a 3M Magyarország
  3M: új stratégia
  Innovációs világranglista: idén a 3M-é a pálma
  Új ragasztókat vezet be Magyarországon a 3M

További hírek ebben a kategóriában

Különleges, fenntartható működés...
Fenntartható lean szemléletmód
A BorsodChem elnyerte az EcoVadi...
Játékok és 1,2 tonna tartós élel...