Hírek
21255 hír az adatbázisban
Nespresso interaktív gasztronómiai kiállítása
Marketinginfo.hu - 2017-02-15 14:17
PR

Idén második alkalommal (február 25-26) rendezi meg a Nespresso Atelier rendezvényét, amely négy napon át a kávé és a csúcsgasztronómia találkozásáról szól.

Michelin-csillagos magyar és olasz séfek készítenek exkluzív étel- és italpárosításokat, valamint egyedülálló alkoholos kávékoktélokat minden nap brunch-ok, ebédek és vacsorák alkalmával. Idén az Atelier csapatát erősíti többek között Sárközi Ákos (Borkonyha), Palágyi Eszter (Costes Restaurant), Segal Viktor, Ádám Csaba (Olimpia Étterem), Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar), Herczeg Ágnes borszakértő és Nagy Zsolt kávészakértő is.

Az Atelier rendezvényhez kapcsolódóan kerül kialakításra a Nespresso Gastro Experience Center, ahol interaktív módon ismerkedhetünk meg a kávé és a gasztronómia különböző területeinek kapcsolatával. A Nespresso szakértői egy minden érzékszervet megmozgató kiállításon mesélnek a kávéról, a borokról, a csokoládékról, fűszerekről, miközben izgalmas kóstolási játékokkal teszik próbára az ízlelésünket. Szó esik majd termőterületekről, aromakomponensekről, és a kávé kapcsán a pörkölésről, tárolásról is - vagyis mindenről, ami a minőségi kávéélmény alapja. A látogatók nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudásra is szert tesznek majd, hiszen a kóstolás és asszociáció éppen annyira fontos része a kiállításnak, mint az elmélet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Limitált ünnepi kollekció a Nespresso-tól
  A Nespresso hazai újrahasznosítási programja
  A kávé és a csúcsgasztronómia találkozása
  Az étterembe járók 83 százaléka igényli a jó minőségű kávét
  Jönnek az új, limitált kiadásu Nespresso-k
  Tanít a Nespresso
  Nespresso Mini Boutique nyílik a MOM Parkban
  10 éves a Nespresso Magyarországon
  Mini Boutique-okat nyit a Nespresso
  Megnyílt a legújabb Nespresso Boutique
  Csepelen hasznosítják újra a Nespresso kapszuláit
  Érzéki lesz a Nespresso Magyarországon készülő filmje
  Nespresso-kutatás a pihenésről

További hírek ebben a kategóriában

A legerősebb karácsonyi szezonjá...
Kihirdették a Magyar Sommelier S...
Az Év Indirekt Beszállítója Díj ...
Sándor Imre PR-Díj 2018